Motor Toplama (Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar)

Merhaba arkadaşlar

Şuanda elimde Mondial 150Zat var.Bir iki grenaj parçası kırık şuan.Yarın kısmetse grenajları tamamen söküp motor bloğunu indiricem.Grenajların kırık yerini macun ve zımpara atıp tamamen motorun kendi renginde plasti dip ile boyuyacağım.Sizce nasıl olur. Fikir olarak nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar

Şuanda elimde Mondial 150Zat var.Bir iki grenaj parçası kırık şuan.Yarın kısmetse grenajları tamamen söküp motor bloğunu indiricem.Grenajların kırık yerini macun ve zımpara atıp tamamen motorun kendi renginde plasti dip ile boyuyacağım.Sizce nasıl olur. Fikir olarak nasıldır ?
Youtube de "tek tabanca" ya bak onun bu konuda bir tanıtımı olmuştu. bi fikir verebilir

Plasiti dip boya sonradan atıyor bi yerde deneyin öle boyayın diye tavsiyede bulunabilirim , birde kırık granaj için de polyester ile ince elyaf kaplayın ve gene polyester macunu ile destekleyin zımpara sonrasında eskisi gibi olacaktır . Kolay gelsin şimdiden

Plasiti dip boya sonradan atıyor bi yerde deneyin öle boyayın diye tavsiyede bulunabilirim , birde kırık granaj için de polyester ile ince elyaf kaplayın ve gene polyester macunu ile destekleyin zımpara sonrasında eskisi gibi olacaktır . Kolay gelsin şimdiden

Tekrardan merhabalar

Plasti Dip sprey yarın elime ulaşacak kaporta için denemeyi yapacağım.Motorum koyu mavidir.Spreyi mavi mat sipariş ettim.

Örnek renk:
mavi4.jpg

Şuan altta paylaştığım resimde (resim temsilidir) kırmızı ile görünen kısmı vernikli siyah polisan sprey ile ilk kat boyasını attım.Acayip bir güneş yanığı olmasına rağmen boya çok kaliteli çıktı ve ince çizikleri haricinde sıfır gibi oldu.İkinci katı atıp sprey vernik uygulamasından sonra resimleri paylaşacağım.

Sarı ile gösteriğim kısımdaki direksiyonu kaplayan grenaj tamir görmesi zor olduğu için sıfır sipariş edeceğim.

LAjqqV.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Ayrıca bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa fikir yada öneri alabilirim.Fikir fikirden el elden üstündür üstadlar :)

Ben zamanında şöyle bir video kaydetmiştim ucuz bir lehim makinasıyla ve kırık grenaj parcasıyla yeni gibi olur yan boyalı olanlar ABS plastiktir siyah olan yerler poliprblen diryani ikisi farklı plastiktir km saatinin cevresi ve bastıhın yerler (genel olarak ) videodaki gibi yapabilirsin aynı özellikte malzeme kullan
https://youtu.be/6r8ggbYD_WU

Son düzenleme:
Ben zamanında şöyle bir video kaydetmiştim ucuz bir lehim makinasıyla ve kırık grenaj parcasıyla yeni gibi olur yan boyalı olanlar ABS plastiktir siyah olan yerler poliprblen diryani ikisi farklı plastiktir km saatinin cevresi ve bastıhın yerler (genel olarak ) videodaki gibi yapabilirsin aynı özellikte malzeme kullan
https://youtu.be/6r8ggbYD_WU

Hocam şimdi izledim videoyu çok yararlı bir video bir iki ufak kırığı var bunu uygulayabilirim.

temsili resimdeki siyah ayak basma yeri ve göğüsün rengine bürünmüş vaziyetteydi güneş yanığından siyah yerler
27428095831i.jpg

Şuanda konsol kurudu polisan vernikli sprey ile 2 kat uyguladım.Bahsettiğim yerler bu halde
ljAVYE.jpg

A7jp2r.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

Kontak kısmında bulunan göğüs te bu hale geldi şükür
VajbPZ.jpg

bDPWrZ.jpg

bu siyahlar poliproblen plastik eksik kırık yerlere sıfır lastiklerin içine konan plastik destekleri tamir parçası olarak kullanabilirsin

linke tıkla aç küçük resimler var altta üstten üçüncü resim lastiğin içine bak dikdörtgen aynı malzemeden plastik var lastik ezilmesin diye çok iyi kaynıyor siyah parçalarla o yüzden özellikle belirtiyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-sifir-irc-anlas-on-100-80-16-arka-120-80-16-lastik-tubeless-272017018/detay

yan grenajlarda ABS plastiktir bayaz veya hafif gridir farketmez motosiklet tamircisinden kırık grenaj parçası bul aynı şekilde lastik satan yerler o plastiği parasız verir İRC lastiğin içinde var

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar