motor tıkanıyo özellikle yokuşlarda

slm arkadaşlar yamaha bws100 kullanıyorum motor duruyoyor gaz gitmiyor ve bazen stop ediyor özellikle gaz kesildiği zaman yokuşlarda meydana geliyor temizleme bakım istiyor galiba karbüratörden olabilir diyorum. yanılıyomuyum :pale:

KARBÜRATÖR DENDE YAPAR BUJİ DE KONTROL ET HAVA FLİTRESİNİ TEMİZLE BUNLARDAN KAYNAKLANA BİLİR DİYORUM :cat:

ben koltugun altına bez koyuyordum aynı sorun bendede olmuştu, servise gittim meğer bezi koydugum yer hava filtresine giden yolmuş hava alamıyormuş bezi aldım sorun kalktı...

Slm. Motorun yaşını , kaç KM de olduğunu yazarsan ii olur. Bahsettiğin gibi güzel bir bakım yaparsan hiçbirşeyi kalmaz diye tahmin ediyorum.Zaten güzel bir temizlikten sonra da eğer bir problem varsa hemen gözükür...
Karbüratör , benzin ve ateşleme sistemini güzelce temizle ...

bende karburator veya hava filtresi diyorum.. geçen popcornlu bi arkadaşımda da aynı problem wardı.. servise gittiginde hava filtresinin vidası çıktığı için filtre yerinden çıkmış.. geri taktılar düzeldi..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yağ karışım oranına da bir bak..

arkadaşım şu anda aynı problem ben de de var ben de rampalarda çıkarken zorlanıyorum motor kesiliyor ama çıkıyor gittim bujiyi değiştirttim motor biraz düzeldi şimdi de karbüratör temizlenmesi lazım diyolar bugünde onu yaptırcam sonucu yazarım ama %90 düzelcek çünkü 4 gün evvel jet :rendeer: gibi çıkıyordu.

sorun kalmadı canavar gibi oldu karbüratörü temizlettim buji değişti akü deşarj oldu çok iyi oldu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar