Motor tercihim yardım bekliyorum!!

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim, ilk motorumu bu ay almayı planlıyorum dakat biraz kararsız kaldım siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum.
Başlangıç motorum olacak ama daha önce bir kaç kez motor kullandım 1000 lik motor ile de tur atmışlığım var. Alacağım motor biraz yakışıklı olsun istiyorum
Pulsar, CBR, tarzı 7000 tl civarı alım gücüm var , ne öneriyorsunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkinc el cbr125 ler 7-9 arası degisiyor. Benim şahsi fikrim pulsar dan uzak durmanız yönünde.Bildiğim kadarı ile kronik sıkıntısı çok olan bir makine.İkinci el bir cbr125 sizi bayağa götürür gibime geliyor.Fakat şöyle birşey de var. Gitmeyen bir racing motoru alıyorsunuz.Bence bir düşünün:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
14 aydır pulsar ns200 sürüyorum.daha 2. marşta çalışmışlığı bile yoktur.bu paraya zaten fazla alternatifin yok.bende gittm bunu aldım.çokta memnunum artık cc olarak yetmemeye başladı motor fiyatlarıda çok fazla artmadan almak istiyorum yeni bir şey.çok memnun olanda var çok fazla sıkıntı çıkaran da var.ama 2016 modellerde iyice azaldı.tavsiye ederim

İkinc el cbr125 ler 7-9 arası degisiyor. Benim şahsi fikrim pulsar dan uzak durmanız yönünde.Bildiğim kadarı ile kronik sıkıntısı çok olan bir makine.İkinci el bir cbr125 sizi bayağa götürür gibime geliyor.Fakat şöyle birşey de var. Gitmeyen bir racing motoru alıyorsunuz.Bence bir düşünün:pr:
Kulaktan doğma bilgilerle fikir vermeyin arkadaş! Kaç kişi tanıyosun kronik sorun yaşayan pulsarda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Youtube a bakabilirsiniz.Göstergesinden çoğu kişi şikayetçi arıza çıkartıyor.Devir dalgalanması vesaire,Vites dişlisi kıran mı dersin,keçe patlatan mı dersin,şanzuman dağıtan mı dersin,gidon göbeği dağıtan mı dersin.Söyleyeceklerim bu kadar...

Kimse Donum terli demez her motorun kendine göre defoları var ben hangi motora merak saldıysam hepsi için istisnasız maniler neler neler sen g
deceksin test edeceksin işiteceksin kullanlar var forumda onları yani bizleri dinleyceksin ..Sonra karar verirsin ..

F54

Bu segmentte pulsar guzel
Grenajlisi daha da güzel abs var
Cbr da varmi?

Cbf 150 alabilirsin. Kurye motoru vs diye kafaya takmıyorsan uygun bir makine. Hızlanması ,son sürati ,dengesi ilk motor için ideal ve minimum riskli.
Ybr 125 de olabilir tabi.

Hero karizmaya bak bi istersen altın elbiseli adamda incelemesini yaptı belki kafana yatar.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
tvs apache güzel motor, bakmanı öneririm. yakışıklı, yağ eksiltme sorunu yok cbf150 gibi, kendi sınıfındaki diğer 150 cc makinalardan biraz daha hızlı. beygir farkındandır oda. ama pulsar 150ns en güçlüsü tabi.

titreşim sorunu var ama bu herkes için sorun değil, ben 18.03.2016 da aldım ve 14 gün sonra 9 ay olcak ve satmayı düşünmüyorum şimdilik. 180cc silindir piston attık ve baya güçlü oldu. ilk 435 kilometreden sonra motul 7100 koyduk ve 1500 kilometreyi geçti. koyduğum yağın rengi bile kararmadı, eksilme de yok.

motor sağlamlık konusunda iyi, 53 bine yaklaştı ve ben 40 bin civarıydı aldığımda, hiç bir sorun çıkarmadı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar