Motor Tavsiyesi

Meraba arkadaşlar Birkaç ay sonra motosiklet alcam İnşallah araştırmalara
başladım tabiki bu işler mt ailesine danışmadan olmaz :cat: engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
pc başında araştırma yapmak bi yere kadar ama yerinde incelemek ve tecrübe ap ayri bir şey
sekiz bin tl butce ile hadi zorlasam on bin diyelim
scoter ve racer harici

vibrasyon seviyesi düşük

güvenli ve yol tutuşu iyi

oturuş pozisyonu yormayan,kullanımı rahat ve sürüşü zevkli

yakıt tüketimi makbul

genellikle uzun yol için kullanacağım ve kolay kolay arızalanmayan dayanıklı (biraz pis kullanırım bu yüzden bu madde önemli)
yazın İnsallah Akdeniz ege turu yapmayı planlıyorum ve motor aksamından anlamam yolda kalmayalım

görünümü pek önemli değil ve 125 km hız bana yeter sürat meraklısı değilim ayrıca sıfır km olsa iyi olur

en fazla 2 sene kullanırım ayni motora yapışıp kalmayı istemem kolay satabileceğim bir motor olmalı

hepinize teşekkur ederim

parasal sıkıntı yoksa suzuki 250 cc naked motor getirecekmiş o olabilir. veya stkanuni gt250 olabilir. suziki çok kolay satarsın sanırsam.

Yazdıklarınızdan motor tecrübeniz olmadığını anlıyorum.
Scooter ve race harici demişiniz ozaman cross-naked-chopper
titreşimi az kullanımı rahat demişiniz ozaman cross uda atıyoruz
naked yada chopper tercihini yapın
başlangıçta olsa 250cc ideal dir sizin bütçenizde o yönde 10bin diyelim
naked olarak st&kanuni gt250 var sadece başka naked yok ama SUZUKI getiricek kısa zamanda INAZUMA yı getiricek teknik olarak baktığımda çok güzel bir motor bende bu motoru bekliyorum fiyatı için 9-10 bin arası diyorlar eğer böyle olursa sanırım bende bu motoru tercih edicem çünkü full japan.
chopper için tarzım olmadığı için çok detaylı bilgim yok ancak gv250 yi önerebilirim.chopperda alternatifin daha fazla olabilir ancak naked düşünüyorsan kesinlikle suzukiyi bekle derim

çin malından agzı yanmıs bırı olarak aman dıyorum cın malı almada ne alırsan al ama onerım honda

Bende benzer çelişkiler içerisindeyim. Honda CBR250 ile YBR125 arasında kaldım. Bir kaç ay daha kredi ödemelerim var bu yüzden CBR250 şu sıralar fiyat olarak beni zorlar, performansı benim için gayet yeterli sıkılmadan uzun süre binerim ama uzun yolda nasıl olur bilmiyorum, birde birazcıkta ses olsaymış keşke :D YBR 125(ikinci el) fiyat olarak yormaz, yakıtı kokluyor, ufak tefek kazalarda pek masraf açmaz, performans falan zaten yok ama seneye bahara kadar biner sonrada temiz bir 600f, gsr600 falan alırım diye düşünüyorum.

Akşam gidip ehliyet kursuna kayıt olucam bu arada :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 MR yi 8000 km devirmiş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Çin malı diyen arkadaşlara ayrıca selam eder, kullandıkları marka-modeli ve kaç km yaptıklarını ne gibi sorunları olduğunu yazmalarını isterük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar