motor tavsiyesi

arkadaşlar ben siteye daha yeni üye oldum motorlar hakkında nerdeyse hiç bilgim yok, önümüzdeki 6 ay içinde önce ehliyet sonra bir motor almayı düşünüyorum çok az kullanmışlığım var daha çok acemiyim, motor almak istememin sebebi istanbulun sıkıcı yoğun trafiği çok geziyorum ve otobüslerden sıkılmaya başladım ve de çok zaman kaybediyorum benim öyle hız ve güçlü motor merakım yoktur sadece benim işimi görecek ayağımı yerden kesecek hesaplı sorunsuz motor hacmi 100 gibi bir motor arıyorum araştırmam için önerebileceğiniz motorlar nelerdir ayıracağım bütçe maksimum 2.000 tl model önerilerinizi bekliyorum araştırmak için.

arkadaşım,madem araştırma yeteneğin var. formu biraz kurcalasan senin sorunun cevabını en az samimiyetimle söylüyorum(100)den fazla sonuç olarak karşına çıkacağından zerre şüphem yok. hadi ben formun neresine yazıcam dedin diyelim.google yazmış olsan

( motor tavsiyesi için yaklaşık 1.340.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,25 saniye)

bence 2000 tl den daha fazla ayırmayı düşün çünkü birde koruyucu ekipman edinmen gerekecekki oda ciddi bir masraf tutacaktır.

çin malı motorsiklet almada ne alırsan al derim bence yalnız kaskınıda çok ucuz dandiklerden de seçmeni tavsiye etmem ikinci el bir motor düşünürsen cbf150 idealdir senin için bence ...

Motosiklete ayıracağın 2000 liraya ilaveten 1000 lira kadar da koruma ekipmanı için ayır.
Başlangıç içinse alabileceğin en iyi motor 2.el ybr125 olur. Sakın çin malı alıpta motosiklet hayatının ilk baharında kış yaşama. Buz gibi olursun sonra...

arkadaşlar bilmiyorum ama ben ilk olarak çinle başladım çokta memnunun yani acemisin sonuçta 2 defa düştü motor aynası kırıldı 15 fren kolu 10 lira tamam işte acemilikte vites geçişleri falan zor oluyo motoru çok yıpratıyosun ucuz bi çinlide en azından için yanmıyo öğrenme sürecinden sora kesinlikle iyi bi motosiklet tabi ama öğrenene kadar çinli ideal

yazan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle, terapist dediğine katılıyorum aslında bi süre kullandıktan sonra güzel bir motora geçilebilir, ama çin malı motor dediğiniz ne onu da bilmiyorum açıkçası:)) mesela haojin çin malı mıdır? veya çin malından kastınız bilinen markaların çindeki üretimleri midir? acemiliğim cehaletim için kusura bakmayın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar