motor tavsiyesi

Katılım
25 Ağu 2024
Mesajlar
13
merhabalar 290000 tl bütçem var naked ve super sport motorları seviyorum sıfır olması tercihen iyidir hangi motorları önerirsiniz not:ilk motorum olacak
 
Katılım
28 Mar 2024
Mesajlar
1,770
merhabalar 290000 tl bütçem var naked ve super sport motorları seviyorum sıfır olması tercihen iyidir hangi motorları önerirsiniz not:ilk motorum olacak

R25 , MT25 , RC390 ,DUKE 390 veya ben heyecan arıyorum tip ve hızı önemli parça kalitesi önemli değil diyosan 450SR
 
Katılım
5 Kas 2024
Mesajlar
123
Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Yaklaşık 2 Ay uzun uzun araştırma yapıp motor aldım. Benimde Scooter harici vitesli ilk motorumdu.Çok net olarak söyliyim illa 0 alıcaksan KTM DUKE 250 Al geç teknoloji ve kalite bakımından gerçekten çok iyi bir motor. Ve bana sorarsan emsalleri arasında rakibi yok.(250 cc Bandında)

(-) Yönlerini gördüğüm duyduğum kadarıyla söyliyim.

Servis ağı çok geniş değil servis le ilgili ortalama her ilde 2 veya 3 adet servisleri genel olarak var ama japon motorları kadar servis ağı geniş değil
Büyük şehirde yaşıyorsan sorun yaşamazsın ama.

-Parçaları pahalı birkaç forumda okuduğum ve gördüğüm kadarıyla sadece farı kırılan bir arkadaş vardı 30.000 tl fiyat vermişler.

-Bakım için arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla ustalarının saatlik ücreti 1000-1500 tl arasındaymış artı kullandıkları parça maliyeti.

-2. eli diğer motorlara göre pek hızlı değil

-Ve genel olarak ktm nin bütün aksesuar veya ekipman parçaları diğer markalara göre aşırı pahalı. (Koruma demiri örnek olarak) veya Motoruna uyumlu bir turuncu renkte her hangibir ekipman almak istersen 2x 3x fiyat çekiyorlar.

+Yönleri de benim tecrübe edindiğim ve araştırdığım kadarıyla söyliyim

-Easy Start
-Kaydırmalı Debriyaj
-Kütük Aydınlatma
-Bluetooth
-Viraj ABS
-Süpermoto Abs (sanırım böle geçiyor arka abs yi istediğin gibi kapatıp açabiliyorsun)
-Göstergede navigasyon çubukları (İlk başta pek kullanamadım ama şuan alıştığım için kolay geliyor)

Bunların haricinde Yakıt tüketimi şuanda aktif olarak her gün işe gidip gelirken kullanıyorum yarı agresif sürüşte 3.2 - 3.4 arasında yakıyor hatta aşırı dikkat ettiğimde 2.8 e kadar düştüğünü gördüm.

Mt-25, CB250R gibi diğer seçenekleride değerlendirebilirsin fakat bildiğim kadarıyla teknoloji olarak aşırı gerideler duke a göre senelerdir aynı şekilde üretip satıyorlar tutulan modeller olduğundan dolayı hiç bir şekilde bir güncelleme yapmıyorlar.Amacın hız yapayım Motor güzel gözüksün ise Kesinlikle MT-25 R-25 Gibi motorlar banada daha yakışıklı geliyor ama Duke 250 içinde aynısını söyleyebilirim aşırı dikkat çeken (rengi sayesinde ve kalıplı duruyor)

Şuan 3800 km yaptım Duke 250 ile aşırı memnunum. muhtemelen bundan sonrada bi Duke 390 a geçiş yapabilirim.
 
Katılım
21 Ara 2024
Mesajlar
2
Merhabalar kolay gelsin arkadaşlar 350 bin bandını geçmiyecek şekilde motor bakıyorum önerebileceğiniz model varmıdır.

Yeni yılda fiyatlar çok artarmı , yeni kasa motorları beklemeye değermi. suziki z500, aprilla rs450 yamaha tecxmax 250,300 ktm 390 adventure ,duke modelleri aklımdaki motorlar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst