- Konu Yazar
Arkadaslar hepinize selamlar.Adım Selcuk yaşım 45 İzmirde yasıyorum.Yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Aslına bakarsanız hayatım boyunca motor hiç kullanmadım.Askerde tank kullandım sivilde otomobil iş makinası bisiklet kullandım ama motor nedense beni hiç cezbetmedi.Ama şuan bir durumdan dolayı acabamı diyerek size yazıyorum ve bilgilerinize değer veriyorum.Uzun zamandır bitki kimyası ile ilgileniyorum.Bu hobimi yapabilmek için dag rampa arazi gezmem gerekiyor.İşte bu noktada bir vasıtaya ihtiyacım oluyor.Sizlerden aşşagıdaki özelliklere uygun bir motor tavsiyesinde bulunmanızı istiyorum.
Motorla hız yapmak gibi bir derdim yok beni dagda arazide sorunsuz getirsin götürsün.Asfalta gerekmedikce, cok fazla cıkmıcam bu motorla
Boyum 1.60 kilo 70 nasıl bir motor olmalı ayrıca bu motora kamp malzemelerimide yükleyebilmeliyim bu durumda agırlık 100 kg civarı olur.
Bütcem suan için 2500 3000 lira arası
İsterse rus malı olsun ama dayanıklı ve güçlü olsun sekli şemali görüntüsü önemli değil.Gercekten motor konusunda belkide içinizdeki en acemi kişiyim.Buraya yazmadan önce arastırdım ama işin içinden bu şekilde cıkamadım.Tavsiyeleriniz nelerdir Kalın saglıcakla
Motorla hız yapmak gibi bir derdim yok beni dagda arazide sorunsuz getirsin götürsün.Asfalta gerekmedikce, cok fazla cıkmıcam bu motorla
Boyum 1.60 kilo 70 nasıl bir motor olmalı ayrıca bu motora kamp malzemelerimide yükleyebilmeliyim bu durumda agırlık 100 kg civarı olur.
Bütcem suan için 2500 3000 lira arası
İsterse rus malı olsun ama dayanıklı ve güçlü olsun sekli şemali görüntüsü önemli değil.Gercekten motor konusunda belkide içinizdeki en acemi kişiyim.Buraya yazmadan önce arastırdım ama işin içinden bu şekilde cıkamadım.Tavsiyeleriniz nelerdir Kalın saglıcakla