- Konu Yazar
Hepinize merhaba. Yamaha ybr 125 esd kullanıcısıyım ve motorumu yükseltmek istiyorum. Şöyle bir durum var ki nuked ve süpersport arasında gidip geliyorum.Fazla uzun yol yapmıyorum fakat altımda yoldan gözü korkmayan ve güvenebileceğim bir motor olursa da Denizli/Aydın arası birkaç günlüğüne gidebilirim ara sıra.
Onun haricinde de motoru işe gidip gelmek için kullanacağım.
Hep bir supersport motora sahip olmak istedim fakat maddi durumum elvermediği için ve kendime güvenemediğim için ybr 125 alıp kafam rahat bir şekilde kullandım.
Şimdi 8.000 - 10.000 tl civarında 250cc ve üzeri motor tavsiyesi verebilirseniz çok memnun edersiniz beni. Titizim ve bakımlarını aksatmadan yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Nuked ve ss tavsiyelerinizi bekliyorum.
Onun haricinde de motoru işe gidip gelmek için kullanacağım.
Hep bir supersport motora sahip olmak istedim fakat maddi durumum elvermediği için ve kendime güvenemediğim için ybr 125 alıp kafam rahat bir şekilde kullandım.
Şimdi 8.000 - 10.000 tl civarında 250cc ve üzeri motor tavsiyesi verebilirseniz çok memnun edersiniz beni. Titizim ve bakımlarını aksatmadan yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Nuked ve ss tavsiyelerinizi bekliyorum.