Motor Tavsiyesi Ve Sürüş

hocam ben şimdi 250cc motor almak istiyorum ama karar veremedim. Neden derseniz hemen açıklayayim, hocam şimdi ben mt25 almak istiyorum torku fln güzel ama cbr250r da tip olarak hoşuma gidiyor param olursa bu ikisinden biri yada böyle torku yüksek hızlı güzel bir motor önerirmisiniz. ve eğer param bunlara yetmedi diyelim sizce CG almalımıyım yoksa scooter mı daha iyi olur

diğer sürüşe gelirsek hocam şimdi ben motor için ehliyet alıcam ama hiç bilgim yok. kursa gidicem ama daha 1 sene var 18e girmeme . debriyaj sadece vitestemi kullanılır yoksa fren yaparken kullanılıyor mu kullanılmazsa nolur , veya ters vites ( yani vites kolunu yukarı kaldırarak değilde aşağı ittirerek vites arttırmak) in artısı eksisi nedir , ön arka fren hangi zamanlarda kullanılır gibi şeyleri merak ediyorum video izleyince hiç anlamıyorum kusura bakmayın

Daha çok gençsin 125 cc bir şeyle başlarsan güzel olur diye düşünüyorum. Zamanla torklu makinalara geçersin.
aslında öyle yapıcaktım ama bir kere alınca birdaha almaya para bulamam gibi geliyor malum ekonomi ortada şuan 100 olan yarın 200 oluyor tek seferde alıp yavaş yavaş alışmayı düşünüyorum

aslında öyle yapıcaktım ama bir kere alınca birdaha almaya para bulamam gibi geliyor malum ekonomi ortada şuan 100 olan yarın 200 oluyor tek seferde alıp yavaş yavaş alışmayı düşünüyorum
Daha hayatın başındasın maddi çekinceleri düşünmek için çok erken. Önce kazasız belasız kaldırabileceğin CC de bir şey al ilerde düşünürsün maddi konuları.

o zaman 125 cclerde önerebileceğiniz bir motor var mı?
Motosiklet işi tamamen beklentiler ile alakalı bir şey 125 cc lerin bir listesini çıkar. Tek tek bu bana uymaz diye listeden bir eleme yap, eleyemediklerinin arasında bir secim yaparsın.

Bir de yakında ki bayilerde görebildiğin kadar git tek tek görmeye çalış öyle daha güzel kıyaslanıyor.

Motosiklet işi tamamen beklentiler ile alakalı bir şey 125 cc lerin bir listesini çıkar. Tek tek bu bana uymaz diye listeden bir eleme yap, eleyemediklerinin arasında bir secim yaparsın.

Bir de yakında ki bayilerde görebildiğin kadar git tek tek görmeye çalış öyle daha güzel kıyaslanıyor.
aslında böyle bir liste oluşturdum ama genellikle 150 bin üstü olduğu için 125cclere o kadar para vermek istemedim onlar yerine CG tarzı alsam sizce olur mu hem ucuz hem parçaları kolay bulunur tamiride kolay

aslında böyle bir liste oluşturdum ama genellikle 150 bin üstü olduğu için 125cclere o kadar para vermek istemedim onlar yerine CG tarzı alsam sizce olur mu hem ucuz hem parçaları kolay bulunur tamiride kolay
Bilemiyorum acele etme, ucan, kaçan bir şey yok düşün taşın kendi kararını kendin ver.

Motosikleti
cbf 150
Tekrar motor hayatına başlasaydım ve sene 1995 olsaydı ZZR yerine bugünün XSR125 yamahası olsaydı xsr ı alırdım. stilse stil kaliteyse kalite. Oülana r25 alırken gördüm inanın aşık oldum. biraz daha gücü olsa aynı kasada kendime alırdım. xsr 900 ler ama bunun tipi daha güzel. bence xsr al uzun yıllar binersin.

Dostum selam yollarımız senle epey benzer bilgilerim sadece barkın abinin paylaştığı videolardan ibaretti herşey okay ama pratiğe dökme kısmında cuvalliyorsun sana tavsiyem 125 cc ile basla dedigin gibi fiyatlar yüksek ama başlangıç için alabileceğin motorlarda var örneğin şuan kullandigim kuba terra 125 tam bir başlangıc motoru seni zor durumda kolay kolay bırakmaz rahatlıkla motora da alıştırır fiyatda 80 90 arasıydı eylülden beri kullanıyorum en ufak bir sorun yaratmadı kullanan tanidiklarimda var onlarda benden önce aldı sorunsuz devam ediyor

Motosikleti
D400
Mt25 alma cb250r al. Mt25 başlangıc için daha zor olur.

Scooter alma bence motosiklet sayılmıyor onlar (kızmayın :D)

Diğer sorularının cevaplarını kursa gidince alacaksın zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar