motor tavsiye

Merhaba, ehliyetimi yeni aldım,araba deneyimim yok , yıllarca bisiklet kullandım. 156 boyunda 56 kg ‘ım.Deneyimli arkadaşlar bana işten eve evden işe kullanacağım, bana sorun çıkarma ihtimali en düşük olacak, görece güvenli olacak düşük cc bir motor önerirse çok sevinirim. Gösteriş , yarış yapma gibi gayelerim yok, vasıta olarak kullanacağım sadece. Para durumu orta halli.
Not :scooter düğünmüyorum
Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bajaj ns125
Honda cb125r
Yamaha xsr125

a2 ehliyet varsa Bajaj ns200 veya n250

Merhaba, ehliyetimi yeni aldım,araba deneyimim yok , yıllarca bisiklet kullandım. 156 boyunda 56 kg ‘ım.Deneyimli arkadaşlar bana işten eve evden işe kullanacağım, bana sorun çıkarma ihtimali en düşük olacak, görece güvenli olacak düşük cc bir motor önerirse çok sevinirim. Gösteriş , yarış yapma gibi gayelerim yok, vasıta olarak kullanacağım sadece. Para durumu orta halli.
Şimdiden teşekkürler.
100 lük cuplar olabilir, 50 cc ile 125 cc comuter motorlar olabilir ama tavsiyem 50 cc almayın çünkü ilk süreçte sıfırdan başlanacağı için sigorta vs den dolayı sorun olur bence 100 lük 2.el bir cup güzel olur hocam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tvs Raider 125 de olabilir, kullanıcıları epey memnun.

Motosikleti
Hero Dash125
Scooter kısmı için;

Ben olaya tecrübeden bakamıyorum çünkü yok. Boydan gireceğim.😁 Ben de 1.58 e 58'im. Gittim scooter ehliyeti aldım. Honda dio, hero dash,(bloğu övüyorlar ama grenaj, gidon bağlantısı tırt geldi) pcx, nmax biz kısalara gidebilecek oturmuş modeller. Kişisel kullanım için alacaksan, İkiyüzlük de bir bütçe varsa hiç yorulma bir nmax 155 al, mis gibi sür. Ayak ucunda da olsa kolay kullanırsın. Dertsiz tasasız harika bir makine...

Şimdiden teşekkürler.
Monkey125
MSX125
TVS Raider125
Honda CBR125R veya CB125R
Drift L
NS125

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar