- Konu Yazar
Sevgili arkadaşlar yaklaşık 20 senedir motor sürücüsü olmama ve forumu elimden geldiği kadar takip etmeme rağmen yeni üye oldum, herkese merhaba.. Suzuki Intruder (800 cc) ile başlayıp 2 sene hevesimi aldıktan sonra GS 1150 ye geçtim ve 17 sene neredeyse bütünleştim kendisiyle, 2 yıl önce miyadı doldu ve şehir içi trafiğini de düşünerek X Max aldım ancak mlsf çok pişmanım, evet trafikte daha iyi olduğu aşikar ama ne güç ne uzun yol ne heybet vs vs vs 0 tatmin etti, buna birde hiç bir sürücünün trafikte pek kaile almamasınıda eklersek acil değiştireceğim..
Gelelim sizlere danışmak istediğim konuya, bütçem 0 almaya ve iyi bir 2. el GS 1200 e yetmiyor ancak 2. el iyi bir tenere, tiger explorer 1200, KTM, versys 1000 veya başka bir benzerini alabilirim.. BMW de ise 2. el bir 800 de seçeneklerim arasında.. 800 cc enduro hiç kullanmadım, genelde şehir içi kullanıyorum senede birkaçta uzun gezi yapıyorum, onlarca konu okudum ancak tatminkar bir bilgiye ulaşamadığım gibi kafamda baya bir karıştı.. Bu konuda ki tüm tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden tşkler..
Gelelim sizlere danışmak istediğim konuya, bütçem 0 almaya ve iyi bir 2. el GS 1200 e yetmiyor ancak 2. el iyi bir tenere, tiger explorer 1200, KTM, versys 1000 veya başka bir benzerini alabilirim.. BMW de ise 2. el bir 800 de seçeneklerim arasında.. 800 cc enduro hiç kullanmadım, genelde şehir içi kullanıyorum senede birkaçta uzun gezi yapıyorum, onlarca konu okudum ancak tatminkar bir bilgiye ulaşamadığım gibi kafamda baya bir karıştı.. Bu konuda ki tüm tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden tşkler..