Motor tavsiye

Merhaba A2 sınıfı ehliyetimi yeni aldım. öncelikle soouter sürmek için çıktığım bu yolda ehliyet sınavı için manuel sürmemle fikrim değişti. Ve motorsiklet almaya karar verdim. Maddi açıdan bir sıkıntım yok şuanki sıkıntım boyum :D Boyum 1.67 ve motor almak istiyorum.Hem güçlü bir motor hemde kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum . Teşekkürler

cbr125 uygun bence kolay kullanım kötü sayılmayacak güç ve kalite

Ninja 250 SL paran yetiyorsa, biraz daha az bütçeyle Bajaj'a yönelebilirsin.

yeni başlıyıcam tip olarak soruyorsan bu ninja 250 - honca cbr250 tipi ss mi oluyor o tip hoşuma gidiyor.Ninja mantıklı geldi ama gidip denemek lazım kullanabilirmiyim .

yeni başlıyorsunuz, fiziğinizi de dikkate alırsak tavsiyem ybr125-cbf150 ikilisi olur. daha güçlü/daha ağır bir motorla kendinizi yormayın. ayrıca, tüm yol koşullarına azami derecede uyan ve tüm beklentileri ortalama düzeyde karşılayan, sorunsuz, masrafsız, ikinci el piyasası hareketli, servisi yaygın modellerdir.

ömrü motosiklet üstünde geçen kuryelerin bir numaralı tercihi... bunca deneyimli kullanıcı yanılıyor olamaz

L

LifeisBike

Bencede cbf tarzlari ilk motor olmali cbr resmen racing. Acemi birisini cbr da dusunmek istemem

Honda grom öneririm. Bakma ufak tefek olduğuna, yurtdışındaki kullanıcıların videolarını izle kendinden geçersin çok çok güzel modifiye seçenekleri de var. Madem para sıkıntısı yok üzerine bolca da customize yaparsın tadından yenmez. :)
Royal Jordanian'a bi göz at youtube'dan belki bi faydası olur.

yeni başlıyorsunuz, fiziğinizi de dikkate alırsak tavsiyem ybr125-cbf150 ikilisi olur. daha güçlü/daha ağır bir motorla kendinizi yormayın. ayrıca, tüm yol koşullarına azami derecede uyan ve tüm beklentileri ortalama düzeyde karşılayan, sorunsuz, masrafsız, ikinci el piyasası hareketli, servisi yaygın modellerdir.

ömrü motosiklet üstünde geçen kuryelerin bir numaralı tercihi... bunca deneyimli kullanıcı yanılıyor olamaz
ybr125 lerin 2014 modelleri hoşuma gitti. bu tvs apache hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar