Motor tavsiye işkencesi :)

Herkese merhabalar..
Motor almak isteyen ve uzun zamandır forumu takip eden biri olarak biraz cahil biraz yardıma muhtaç biraz sitemkar ettiniz beni :)
sonu gelmeyen sayfaları oku oku oku... :)
bütçesi kısıtlı insanlar var bilmeyen insanlar var parası olupta yorum yapanlar var her türlü fikir var..
bende şehirden baymış az gideyim tarla tabak geziyim 2 ot çöp göreyim diye bir motor almaya heveslendim.
yarı asfalt yarı toprak yolda kullanmak amacım dedim bi araştıralım bakalım baktıkça içim karardı
hem acemisin hem üç kuruş ayırdığın bütçeyle motor almak ne aziyetmiş meğer..
japon düşünsen kendisi pahalı parçası işçiliği pahalı k.kartla bi çin alıyım desen yok dökülüyo yok ikiye bölünmüş..
sürekli önerilen japon modelleri sah...com da falan bakıyorum motorcuların önünden geçerken denk gelince bakıyorum da..
abi siz bakmadan öneriyosunuz bi tane canı çıkmamış model kalmamış göz var nizam var her santimi hasar almış açıkça
e çinlilere de bakıyosun onların da canı var yok arası bazıları salavatla duruyolar
şimdi foruma nerdeyse hergün başlık açan bizim gibi acemilere ne yapmak düşüyor?
japon onerenlere hadi bul lan o zaman önerdiğin motorun iyisini alacam mı diyelim? :)
yoksa kartı elimize alıp dayı ver çin min bakma ne varsa ver lanet olsun binecem mi diyelim? :)

şurda motor tavsiyesi isteyenler alt tek tatil günümüzde atlayıp ya 100 km uzun yola yada 2 köy yolu 2 toprakta gezecek bu adamlar
hadi çok kaşındı tarlaya girer suya girer, gördüğüm kadarıyla uçiyim düz duvarlara tırmaniyim havası yok zaten kimsede

acemiler genel olarak 3 5 bin liraya motor bakıyor.. öyle yorumlar varki lan ben ne yapıyorum allah kahretsin beni motor neyime diyim X e bas kaç yapası geliyo insanın :)

şimdi benim durumum istanbulda yaşayan azcık şile taraflarına kaçayim bir iki tur atiyim insandan uzaklaşayım diyen biriyim
zaten keyfi kullanıcağım haftada 1 2 gün.. 1,90 adamım mondi xtreme hem tip olarak hem bütçe olarak hoşuma gitmişti çin diye diye korkuttunuz beni :)
önerdiğiniz japonlara bakıyorum.. japonyaya geri göndersek abi bunu biz yapmadık derler o derece motorlar var piyasada
en can alıcı soru burda başlıyor
bunları alıp mı başımızı belaya mı sokalım yoksa sıfır bir çinli ile devam mı edelim?

Temiz 2. el bir sürü motor var. Sen öle bir anlatıyorsun ki 2. eldeki bütün motorlar hurda. Eeee bir de sen 15 bin tl lik motoru 5 bin tl ye ararsan ne bulmayı bekliyorsun? Sıfır çiziksiz motor mu? Ne demişler 3 kuruşa 5 köfte olmaz ne verirsen onu alırsın. Bütçen çok değilse yıkık dökük motor istemiyorsan o zaman tek seçenek çin. Ama sonra orası burası arazide elinde kalınca gelip forumda ağlama :queen: Sabret para biriktir bütçeni yükselt adam akıllı bir motor al.

Abi Ne Hazırcı Milletiz,Şu Kadar Uzun Yazı Yazana Kadar Forumda Araştırma Yapsaydın.İstediğin Bilgiye Daha Rahat Ulaşabilirdin:)

Abi Ne Hazırcı Milletiz,Şu Kadar Uzun Yazı Yazana Kadar Forumda Araştırma Yapsaydın.İstediğin Bilgiye Daha Rahat Ulaşabilirdin:)
hazırcı değilim metink. okuyorum zaten sürekli bunuda belirttim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

evet sanırım iyiler birilerinin elinde ve pek satan yok :) sanırım anca arkadastan arkadasa araba gibi :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boşver Dostum motor senin neyine 1.90 boyun var hb arabaya bile sığmazsın motor alacan motor altında küçücük kalacak millet dalga geçecek senle yağmurda rezil olacan lastigin patlasa yolda kalacan daima rüzgar boyun uzun oldugu için direk sana çarpacak sinuzit fln olup hasta olacan bence motor senin neyne git kendine bitane şahin murat 131 brodway fairway lada samara fln al bari 4 teker yağmurla suyla işin olmaz rüzgarla cebelleşmezsin boş ver motoru sen :)

murat_131_modifiye.jpg

gecee.jpg

Not: Motosiklet Sitesinde Tek Araba Öneren Kişi olarakda Sitenin Tarihine Geçmiş Bulunmaktayım :queen:

Son düzenleme:
Senin duymak istediğin sözü söyliyeyim 'Çin Malı al kardeş' Xtreme Max'ı al eğer başka bir şey alırsan her zaman aklında kalıcak. Acaba Xtreme Max nasıldı diye kuduracaksın. Altı üstü bi motor al bi Çinli, ''Deneme Yanılma Yöntemiyle'' öğrenilen şey asla Unutulmaz, senin için tecrübe olur.

Şu forumun çinlileri bu kadar gömmesini takma. Anlatıldığı kadar kötü değiller. 5 aydır hergün sabah kontağı çevirip okuluma gidiyorum. Tık demedi daha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar