Motor Tavisyesi !!

Arkadaşlar merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Daha önceden motor kullanan tecrübeli arkadaşlar dan fikir almak istiyorum. 6 bin tl gibi bir bütçe ile alınabilecek motor tavsiyeleri almak istiyorum. Öyle ahım şahım bir özellik aramıyorum ancak kız arkadaşımla rahatça gezebileceğim ayda bir istanbul - tekirdağ arası gidip gelebileceğim bir motor arıyorum. Yani anlayacağınız üzere keyfi birşey. Üstünde bir bayanı rahat taşıyabilecek yakışacak tarz. Konu ile alakasını eksik etmeyen ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Benim şuan tercihlerimin arasında Kuba superlight 200 Var.

Son düzenleme:
Artçı Devreye Girince Konfor Bakımından CBF 150 Derim Ben Hız bakımında ahım şahım şeyler beklemiyorsan tabii hayırlısı olur adına inşallah

Arkadaşlar merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Daha önceden motor kullanan tecrübeli arkadaşlar dan fikir almak istiyorum. 6 bin tl gibi bir bütçe ile alınabilecek motor tavsiyeleri almak istiyorum. Öyle ahım şahım bir özellik aramıyorum ancak kız arkadaşımla rahatça gezebileceğim ayda bir istanbul - tekirdağ arası gidip gelebileceğim bir motor arıyorum. Yani anlayacağınız üzere keyfi birşey. Üstünde bir bayanı rahat taşıyabilecek yakışacak tarz. Konu ile alakasını eksik etmeyen ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Benim şuan tercihlerimin arasında Kuba superlight 200 Var.

hoş geldin önceden sürdüğün motor(lar) varsa nedir

selam ben honda cbf 150 kullandım 4 ay önce çalındı 1 ay içinde gene alacağım aynısından cok rahat ve sağlam motor tavsiye ederim sakın kuba alma 1 yıl olmadan dökülmeye başlar arkadaşım aldı bin pişman oldu 1 yıl kullandı sattı

Motosikleti
Pancar Motoru
Ne alırsan al ama Japon markalarından al, kesinlikle çin şemsiyesi alma.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/134398-cin-mali-motor-almak-yerine-alternatif-kaliteli-motosiklet-tavsiyelerim.html

Linki takip ediniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar