motor takozu

Arkadaslar oncelikle iyi gunler bayadir aklima takilan soru var sormaya cekindim suan is yerindeyim telden yaziyorum yazim icin kusura bakmayin.

oncelikle ilk motorum mobletti ve onda motor takozlari mevcuttu ve titresim oldugunu hatirlamiyorum cg tarzi motorlarda neden takoz bulunmaz motor direk neden sasi ye baglanir aklimda sacma sorular cevaplayabilecek varmi :D

Mobylette 'de aktarma organı kasnak ve kayış, bu zangırdamanın, bloğun kasnağın kıpraşmasını milimetrik dahi olsa tolere edebillyor, ancak diğer tiplerde zincirde aşağı yukarı salınım belki tolere edilebilir ancak sağa sola rakkas gibi zangırdar ise, zincir+yüksek devir+sağ sol titremesi=? sen hesapla.

Bu yüzden olsa gerek, içten balansör ile çözülmeye çalışılmış, ve nisbeten çözülmüş bir vakaa ( bunu yazan diplomasız porofösör.)

evet dediginizi bende dusundum ama genede bir sorayim dedim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

edit on dislidede biraz sağa sola oynama mevcut diye biliyorum en azindan bende oyle acaba tolere edemezlermi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar