motor suyu

Hmm, her şeyi ben bilirim diyorsunuz. Anlaşıldı. Madem o kadar her şeye hakimsiniz, bana bajaj pulsarın hararet göstergesinin olmamasını, ama motorun sıvı soğutmalı oluşunu açıklar mısınız?

Her şeyi ben bilirime çıkan bir ifade kullanmadım
Öyle bir motor yoktur demedim, görmedim duymadım dedim
Yine de söylüyorum göstergesis motor saçma mantıksız

Her şeyi ben bilirime çıkan bir ifade kullanmadım
Öyle bir motor yoktur demedim, görmedim duymadım dedim
Yine de söylüyorum göstergesis motor saçma mantıksız

Regal raptor markalı motorlar sıvı soğutma, hararete dair herhangi bir göstergeleri yok örnek olarak. Ama piyasada tonla regal var. Sizin gösmemiş olmanız, bunun varolmadığı anlamına gelmez. Mantıksal olarak bakarsak, mantıksız o kadar çok şey var ki...

Arkadaşlar R3X Evo da su haznesi seviyesi nerede olmalı? Altta bir boğum var onun ortasında duruyor şu an seviye

Daha hiç su veya antifriz değiştirmedim. Nadiren sele altındaki şişedeki suyu kontrol ederim. Öyle fazla detaya takılmayın motorun kölesi olmayın.

motorda sivi miktari daha az, hacim küçük, radyator kanallari daha hassas. Ve devinim yuksek. Bu durumda her yil antifiriz degeri olculmeli ve 2 yilda bir degistirilmelidir. Hicbir sart altinda saf su dan baska bir su ile ekleme yapilmaz. Kaynamis su bile olmaz. Kullanim kitabinda yazan deger, tip ve miktar ile oranlar kullanilmali, serviste ise kitapcikta yazilanlara riayet edilip edilmedigi gozlenmelidir. Radyatör temizleyici urunlerin kullanilmasi hakkinda fikrim yok. Bildigin kireç sökücü gibi bişey. İyi tetkik edilmelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar