motor stop ediyor

honda cbf 150 var motoru sürüş halinde sinyalleri çalıştırınca motor stop ediyor akuyle ilgili bi problemım yok daha yeni şarj edildi sorun devrelerde veya kontakta olabilirmi? yardım edebilirmisiniz?:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o motorda acil stop duğmesi varsa kablolarını falan kontrol etmeni öneririm

dikkar ettimde arka stop lanbası sınyallerinden ufak bi ses geliyor orada sorun olsa bile bunu yaparmı acaba

sinyallerden kısa devre var gibi ses geliyorsa büyük bir olaslık kısa devre olabilir.eger ki motor sinyalleri yakmadıgında stop etmiyorsa problem sinyallerde.ama acil stop ve kontak anahtarında da problem olabilir.bir arkadaşımın 1500 km de kontagı bozulmuştu cbf in.

motor calışırken sinyalleri çalıştırmadığım takdırde hiç birşey olmuyor ama sinyalleri çalıştırınca stop ediyor büyük olasılık sinyallerde ozman

Benim motosikletimde su birikintisinden geçtiğimde ve yağmurlu havalarda yolda kalıyordu. Bir türlü bulamadım sorunu. En son servise götürdüm. Deponun altından geçen kablolar bir yere sıkışmış ve bazı kabloların izolasyonu sıyrılmış ve ıslanınca kısa devre yapıp motoru stop ettiriyormuş. Buna benzer bir sorun olabilir.

motor calışırken sinyalleri çalıştırmadığım takdırde hiç birşey olmuyor ama sinyalleri çalıştırınca stop ediyor büyük olasılık sinyallerde ozman

tamam işte kendi arızanı bulmuş durumdasın.bir ölçü aleti yardımıyla hangi kabloda arıza oldugunu bulabilirsin veya bir ustaya müracat geçmiş olsun.

cbf lerde kronik rahatsızlıkmış servis söylemesi.ama her motor da kontak bilhassa kışın zor döner.az bir kontak sipreyi veya ince yağ döküp kontagı aç kapa yaparsanız düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar