Motor sigortası hakkında

Merhabalar arkadaşlar 125 cc lik yamaha bws aldım annemın ustune annem 55 yasında plaka 01 ne kadar sıgorta parası oderım ve de kazıklanmamam ıcın napmam lazım teşekkurler

sigorta şirketlerine göre fiyat değşir ama yaş ne kadar yüksek olursa oadar az ödersin diye biliyorum

Bu konuya net bir fiyat vermek mümkün değil. Sigortacılara ruhsatınızı taratıp gönderdikten sonra her sigorta şirketi için teklif alıp değerlendirebilirsiniz.

hsk

Elinizın altında internet varsa arama motoruna yazın trafik sigortası diye çıkan siteler var ilk link deki nde bilgileri girerek öğrenir siniz

babam 47 yasında 170tl sigorta odedik sonradan düşücegi soyleniyor bekli 55 yasındaki annen 90tl odeyebilir

Anadolu sigortadan yaptırdım sigortam.net ten 190 tl ödedim..Yogun ılgınıze teşekkür ederim çok saolun burda bir aile gibiyiz allah razı olsun

o zaman senin sorduğun ergo sigortada bi anormallik var.ben geçen ay 54.00 tl ye yaptırdım ergo dan.

Şehire(kaza oranı) ve motor sahibinin yaşına göre değişiyor sigorta işleri. Anadolu sigorta, axa sşgorta genelde pahalı yapıyor. Trafik sigortasını nereden ucuz bulursanız oraya yaptırın. Ergo sigortada ya da güneş sigorta yerine göre en ucuzlardan genelde.

@ziverman siz bence fazla bile ödemişsiniz. Hayırlısı olsun yine de :)

mutlaka tüm sigortalardan fiyat al. ben çok araştırdım 200'den aşağı fiyat veren yoktu. demir sigorta diye bir sigortadan 100 TL'ye yaptırdım. motor hyosung gt250r 2012 model denizli plaka kendi üzerime yaş 26.

Anadolu sigortadan yaptırdım sigortam.net ten 190 tl ödedim..Yogun ılgınıze teşekkür ederim çok saolun burda bir aile gibiyiz allah razı olsun

Tüh! Keşke önceden mesajını okusaydım.
Yapı Kredi sigortadan yaptırdım. 75 TL ödedim. Tanıdık olmasının faydası var mı bilemiyorum ama, sisteme sorgulatıp bana bu fiyatı çıkardı. İstersen önümüzdeki seneye haberleşip senin sigortanı da oradan yaptıralım...

Sigorta yaptirali 1 ay olmadi. 2011 hyosung gt250r var. Ilk gun fiyat aldim en ucuzu 350 vermisti.hatta alienz sigorta 450 fiyat vermisti. Ertesi gun baska sigortacidan aldim yine ayni en ucuz 400 fiyat teklifi verdiler. Forumdan bir arkadad balikesirde kendi sigprtacisini onerdi onu aradim sagolsun arastirdi. Bir once ki gun 450 fiyat veren alienze 158 tl den sigorta yaptirdim. Nasil oldu bilmiyorum ama guzel de oldu

tamam mehmetk arkadaşım seneye allah ızın verırse haberleşiriz saoalsın ılgınden dolayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar