Motor seven KIZA alınabilecek anlamlı bir hediye??Beyler gönül işi tıkandım bee

Mersin İl Temsilcisi
nacizane, güzel bir motosiklet anahtarlığı ya da sade şık bir bileklik.
sürekli kullandıkça seni anımsayacağı bir şey..
göze batmayan ama reddedilmeyecek bir şey..
eldiven atkı takımı da al..
üşüyorsundur diye huzursuzum, de..
hayatta hiç bir şey senin aç veya tok veya üşüyor musun diye birisi tarafından önemsenip düşünüldüğünü bilmektir..

Ygz

Bence model vespa al masasının üstünd koyar baktıkça beni hatırlarsın dersin :)

Varya yorumları okurken kahkahaya boguldum. sevgilisi polis olan abiyede çok üzüldüm o nasıl bir hayal kırıklıgı abi senin için motorumla birlikte 1dklık saygı duruşu yaptım yemin ederim... :pale: çok teşekkür ederim herkese bu kadar katılım olacagını düşünmemiştim ve o ybr fikri fena degil gerçekten kıza dainese mont eldiven bakayım dedim üstüne 500 tl daha koyarsam 2008 ybr alabiliyorum onu fark ettim :thumleft: :queen: :queen: :queen: ve sanırım çogunlugu dinleyip güzel bir buff alıcam ve birde motorsiklet maketi. çok teşekkür ederim gerçekten herkese

Ucuzundan kask al , eğer seni seviyorsa daha iyisini alırsın sonra , baktın sevmiyor dua et hız yapsın :queen:

Bu arada neticede yatırım yapmayacaksın , sevgili olmadığın kıza basit bir hediye alabilirsin. Buff , fular , ince bir hırka bu kadar.

benden ayrıldığında ve son görüşmelerimizde, ona son kez model motosiklet ve buff hediye etmiştim.

Son düzenleme:
Bence de kask! En azından ileride ayrılır ederseniz, kask sende kalır ;)

hayır hocam öylede olmuyor. benim aldığım ekipmanların hiçbirini vermedi,bende isteyemedim...
çünkü bana playsitation 4 ve bir çok oyun almıştı. geri ister diye korkuyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

bu arada arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. yeri değil burası ama 3 yılım gitti :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sema ismindeki kız arkadaşıma hediye almakistiyorum diyip bu resmi gönderdim direk engelledi :(

Bahce_4790397.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bir çiçek al ve sevgilim olmana karar verdim de. motoru falan katma hiç. sen motorcusun o motorcu bunlar ayrı konu. ona bakarsan bende motorcuyum ama sizin aranızdaki mesele başka. çiçek alman ona kız olduğunu ve görevlerini hatırlatır bilmem anlatabildim mi :p

kime kask aldıysam beni terk etti, galiba hata bende:salut:

kesinlikle kask almalı :) şöyle güzel cicili bicili yada motor ehliyetii alması için kursa yazdır :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoru sat discover al:pr:

üstünde resminizin oldugu baskılı bir mont olabilir :)
Güzel anlamlı sözlerin olduğu stikker lar olabilir

Motosikleti
600RR
motor seven kız yoktur krdş iyi bak kız olduğuna emin misin

Motosiklet tablosu, çıkartması, bandanası, süs motosiklet modeli gibi şeyler alabilirsin eğer motor kulvarında alınabilecek hediyeleri soruyorsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar