aslında yazdıklarınıza katılıyorum ama ben ogrenciyim ve okulum anadolu yakasında evim avrupa yakasında once kgs aldim hersey guzel fakat biyerden sonra bunu odeyecek gucu bulamadim ayrica araclarla aynı odenen ucreti odemekte biyerden sonra rahatsız etmeye basladı bunu arastırdım dunyanın hiç biyerinde araçlarla motosikletlerin geçiş ücretleri eşit degil ayrıca koprunun zararı çıkardıktan sonra ücretsiz olması planlanmıştı fakat boyle bi durumda yok
sonuç olarak haklısınız bu kaçak geçmeyi gerektirmez ama makul bi ücret yapsalardı beni o 4 katım araçlarla aynı katagoriye sokmasalardı bende boyle yapmazdık ayrıca diger kurallara uyuyorum kırmızı ışıkta geçmekle bir tutmayın lütfen
diger motorcularda terbiyesizlik etmis benimde kgs m var kullanmadigim halde bazen en sagdan gecerken istiyenlere veriyorum sonuçta çok çaresiz bi durum arabalar icin bi arkadas sormus bu arada sorun olmuyo arabalar kullansada
sonuç olarak haklısınız bu kaçak geçmeyi gerektirmez ama makul bi ücret yapsalardı beni o 4 katım araçlarla aynı katagoriye sokmasalardı bende boyle yapmazdık ayrıca diger kurallara uyuyorum kırmızı ışıkta geçmekle bir tutmayın lütfen
diger motorcularda terbiyesizlik etmis benimde kgs m var kullanmadigim halde bazen en sagdan gecerken istiyenlere veriyorum sonuçta çok çaresiz bi durum arabalar icin bi arkadas sormus bu arada sorun olmuyo arabalar kullansada
Son düzenleme: