yaw ful korumalı bır kazada ölüm var bu işin içinde bir şey ama vaz geçemiyorum askere gidecem motorsuz ben orda ne yapacam
kararın açısından hakkında hayırlısın dilerim. ama bence risk, ölüm hayatın her yanında var. her an herşeyi yaparken ölümle karşılabilirsin. bence 600 cc altı bir makinaya sahipsen bütün korumaların tamsa ve sen de akıllı uslu bir insansan, motora binmek kadar güzel şey yok dünyada. tabi ki karar senin.
gerçektende sırf, onlar sen motor üstündeyken tedirgin olmasınlar diye motoru bırakıyorsan çok saygı duyulacak birşey kardeşim, bravo derim.
kardeş gerçekten ağlamak üzereyim.hatta dün sinan abiye de çok ağladım.benm ailemde ısrar ediyor.kız arakdaşımda öyle ama.ben bırakamam.en azından şimdi değil.bende 18 yaşındayım.ve hayallerrimin her yerinde iki teker var.doğru bi karar verdiğini düşünmüyorum.ama sebelerinde haklısın.ben duygusal davrandığım için böle bi yazı yazdım...:salut:
Dün öğle saatlerinde istanbul kuryenin bir elemanı e5 de üzerime kırdı korna çalınca da önümü kesti ve ben darp etti. Silah çekmekle tehdit etti. Karşılık vermedim sadece savuşturdum. Motorum hasar gördü,yüzümde ezikler var kaskım kırıldı. Trafikte tam gaz terörist gibi gidiyordu. Bir yıla kalmaz bir kaza geçireceğinden adım gibi eminim bu şerefsizin. Tüm kuryecileri suçlamak istemiyorum ancak olaydan sonra tüm kuryecilere nefretle bakıyorum. Adamın kaybedecek birşeyi yoktu benimse vardı. Kızarkadaşımla buluşmaya gözümde morlukla gittim. Trafikte benim kadar kurallara uyan ,hakkını vererek kullanan birisinin bile başına bunlar geliyorsa yarın birgün beni sevenleri üzecek haberlerin gelmesi işten bile değil. Sinan Sofuoğlu nun ölüm haberinin üstüne yaşadığım bu olay beni bu zevki bırakmaya itti. Hızlı başladık hızlı bitirdik. İyi yanından bakmaya çalışıyorum: erkenden böyle bir olay vesile oldu da daha ilerde olabilecek daha kötü bir olayı önledim diye düşünüyorum. İstanbul kuryenin telefonunu bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Mavi renkte bir motordu,siyah içi gözükmeyen bir kask takıyordu. Tanıyan bilen varsa kimliğini paylaşırlarsa sevinirim.
hiç motorun yönünden bakmaya gerek yok, insani yönden senin yaptığın büyüklük, zaten şunun sende farkındasındır ki en azından yaşamış veya yaşıyo olanlarda farkındadır ki insanın insana duyduğu sevgiden daha daimisi, büyüğü, heyecanlısı vs. yok.
her zaman derim, tatile gidersin gelirsin tatil orda kalır, clube gidersin gelirsin eğlencesi zevki o saatlerde kalır, geziye gidersin gelirsin, yüzmeye gidersin gelirsin vs. vs. orda kalır, ama birini seversin ve sevilirsin o 7-24 tazeliği gitmeden hep yanındadır.
Aynen abi benim dediğim ve anlatmak istediğim sizlere %100 budur yani.... ben sewgilimle sewilmeye mutluyum... ailemle gülmeye... :rendeer::rendeer::rendeer: çok iyi anlattın istediğimi....:wiinkk:
arkdaşım gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun okuyunca sanki kendi başıma gelmiş gibi geldi inan inşallah plakasını falan almışsındır memlekette adalet var. Mahkemeye gelmesi biraz üçbuçuk atması bile yeterli olur o şerefsizin ah be keşke o şerefsiz bana denk gelse
Sen yinede o kurye şirketini ara onun için eksi referans olur elinden geleni yap bence
tekrar geçmiş olsun
kardeşim çok teşekkürler ben motoru kaldırim yüzümü yıkim derken bastı gitti. ama şirketin telefonunu bulup elimden geleni yapcam.
bluedescada gecmıs olsun sana
thai vtec senın adına sewındım motor camıası adına uzuldum dogrusu senın gıbı bılınclı bırını kaybettıgı ıcın
Nese Kararına saygı duymak lazım
senin için hayırlısı neyse o olsun taylo..
geçmiş olsun
benimde motor sevdam bitmek üzere uzatmaları oynuyorum
farklı bir konu ama sonuç aynı eşkıyalık gibi bir şey
bir yıldan fazladır uğraşıyorum
http://www.enkotumotor.20m.com
Umarım herşey gönlünce olur Taylan kardeşim kararın senin için ne kadar zor olduğu
yazdıklarında paylaşmışsın zaten motor üzerine binerken arkanda ki insanların
sende uyandırdığı rahatsızlık ile motor kullanmak risk kafan ailende olduğu sürece
rahat kullanamazsın baskı altında histiğin için de bence doğru kararı vermişsin hayırlısı olsun kardeşim.
mevlutgs Motosikleti yazdığın mesajda düşman olarak göstermişsin. Düşmanın gibi görüyorsan kullanma. Ayrıca unutmayın ki İnsanın başına bir şey gelecekse nerde olursa olsun, gelir. Sinan ve Kenan SOFUOĞLU'nun ağabeyleri Bahattin'nede yaya halindeyken çarpan bir otomobil ölümüne sebep olmuştu.
Motosikleti bırakıp bırakmamak senin kararın, kimse seni zorla bindirmiyor. Motosiklet kullanan öldüde, Otomobil kullanan ölmedimi ??