- Konu Yazar
Selamun aleyküm.Küçüklüğümden beri hep motorları severim 2 sene önce daha bir dikkatimi çekmişti bu motor sevdası. Daha çok sokaklarda r25 r6 cbr falan görürdük arkadaşlarla hep iç geçirirdik Üniversiteye gideyimde 1 sene çalışırım sonraki seneye bir r25 alırız birazda pederin desteğiyle falan filan o zamanlar her motor gördüğümde içim bir hoş olurdu çarşının ortasında gazlayan r6 lar cbr lar sonrada haberlerde her gün motor kazaları vs görmeye başladım hani ne ilginizi çekerse ona daha çok dikkat edersiniz.Soğudum motordan şu 1 yıldır aklımda bile değildi araba alırım falan diyodum hatta ama taki şundan 1 ay önce önümden bir r6 geçene kadar nasıl gazladıysa namussuz 2 km ötesine kadar ortalığı inleten sesini duydum herhalde.Hep motorlara falan dikkat ediyorum bir yandan hevesim artıyor bir yandanda hevesimin artmaması için uğraşıyorum hepimiz biliyoruz ki motor sürmek bu ülkede şeytan işi... Motor sürüpte eninde sonunda bu işten nasibini almayan yok.Herkes için tamam dedik ama yıllarca videolarını izlediğim her videosunda ayrı hevesimi arttıran Barkın Bayoğlu'nun bile bu işten ölmeside benim soğumamı istemekteki sebebim.Buraya yazmak istedim sizler ne demek istersiniz diye...