Motor sevdam yarıda kaldı :(

ani aldığım bir karar ile motor sevdam başlamadan bitti :(

cuma günü askerlik şubesini ziyaret ettikten sonra tahmini p. tesi askerim ...

umarım ninja 250 r nin fiyatı ben gelene kadar düşer :) beni buzmana kadar motorsiklet konusunda bilgilendirdignz için cok teşekkr ederim..

askerden geldikten sonra :) ( askerlik sırasında honda akademiden eğitim alacagım izinlerimde) yamaha xt 125 x ile başlıcagım motor hayatıma kawasaki ninja 250 r ile devam edip tecrübeden sonra yamaha r6 600cc ile kapatacagım :)

umarım biran önce gecer bu uzun r6 serüveni.. herkese cok teşekkür ederim :)

bol eğlenceli sürüşler dilerim :cat:

ani aldığım bir karar ile motor sevdam başlamadan bitti :(

cuma günü askerlik şubesini ziyaret ettikten sonra tahmini p. tesi askerim ...

umarım ninja 250 r nin fiyatı ben gelene kadar düşer :) beni buzmana kadar motorsiklet konusunda bilgilendirdignz için cok teşekkr ederim..

askerden geldikten sonra :) ( askerlik sırasında honda akademiden eğitim alacagım izinlerimde) yamaha xt 125 x ile başlıcagım motor hayatıma kawasaki ninja 250 r ile devam edip tecrübeden sonra yamaha r6 600cc ile kapatacagım :)

umarım biran önce gecer bu uzun r6 serüveni.. herkese cok teşekkür ederim :)

bol eğlenceli sürüşler dilerim :cat:

Selametle kardeşim Sağasağlim gider dönersin inşallah döndğünde kaldığn yerden devam edersin :)

saolun beyler olaya iyi yönden bakın 1,5 senee yollardan acemi bir motorcu eksik :)

Hayırlı tezkereler şimdiden. Yalnız aklıma bişey takıldı. askerlik sırasında hondadan nasıl eğitim alacaksınzı?

:wiinkk:30 gün toplamda iznm yokmuu onu 4 e böldüm şimdiden... izinlerimde memlekete dönmeden 2 gün istanbula uğrar alrm eğtimimi bu sayede vakit kazanmış olurum diye düşündm :)

tamm o 7 günn 2 günü istanbull :) hondaa
kalan 3 eğitimide aylara bölerim her 3 ayda bi :) hem bakarsın istanbula düşerim :)

Mersin İl Temsilcisi
nereye düştüysen buradan yaz bize. belki bir şeyler yaparız, destek bakımından :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi beklemene ve çabana değer ha..
farklı birşey bu alet :)
Her Türk asker doğar ! :rendeer:

askerlik sırasında değilde sonrasında almanızı tavsiye ederim eğitimi.
eğitim alıp sonra uzun süre motora binmezseniz öğrendiklerini uygulayamaz ve zamanla unutabilirsiniz. Aktif şekilde motor kullanırken eğitim almanız ve pratik yapabilmeniz daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar