Motor seçiminde yardım

Arkadaşlar yaklaşık 18000 TL bütçem var ve şu an aklımda cbr 500R (2015)var. (Bu ikinci motorum olacaktır.) Ama hala kafam karışık başka motorlara da açığım onun için sizden fikir almak istiyorum. Aklımda super sport veya NC 750 X DCT gibi dış görünüşünde endurolar var ama amacım fazla hız yapmak değil günlük kullanıma ve İstanbul trafiğine dayansın yeter.

Mersin İl Temsilcisi
daha kıvrak, hafif, hararet yapması düşük olasılıklı, düşük devirde yüksek tork sağlayan bir makina düşünmelisin.
aynı zamanda, goruntuyu de seviyorsun sanırım..
hıoz da yapmayacaksan sana nc 750 tavsiye edebilirim

Sevgili arkadaşım 500 r farkli tarz biraz daha sport bi motor nc tam enduro naked... once ne seni gorunuste mutlu eder ona da karar ver..

Nc ile guzel yol yaparsin, sehir ici yaz kis herseyde iyidir.. ama 500 r goruntusu yok hele on gorunus tek far aman aman.. ama cok rahat!
500 r ss yani... guzel gorunus ama konfor az nc ye gore...

Butce biraz daha olsa cbr650f senin gibi arkadaslar icin bicilmis kaftan.. tecrube okeyse..

Cbr500 kullanıyorum, 10000kmde, herhangi bir sorun çıkarmadı. Oturuş pozisyonu 600rr, r6 gibi racing replica modeller ile nc750 gibi tur motorlari arasında. Hızlanması nc'den, r25, ninja300'den iyi, nt07 den kötü.yedek parça diğer tüm markalardan ucuz. Yoğun trafikte hararet yapmaz. Biraz daha rahat oturuş pozisyonu olsun diyorsan cb500f öneririm. Cbr500'un temiz ve az km olanını 18bine bulamayabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üstüne az daha koyup ! (harbiden az bu sefer:p

0 ktm duke 390 alınabilir ,
hafif
güçlü
az yakar
abs
bence..

Trafikte rahat olmak istiyorsan daha çok naket modelleri düşünmeni öneririm. supersport tipi motorsikletlerin gidon dönme payı yok denilecek kadar azdır ve çok yüksek ısı halindelerdir sürekli ve trafikte çok zorlanırsın onlarla (600cc ve üsütü supersport'lar için geçerli tabi)
Onun yerine NC750S,mt07,xj6,ER6N tipi motorsikletler çok daha rahat olur onlara birde güzel bir lastik takarsan yaz-kış hiç problem olmadan gezersin(michelin pilot road 4 öneririm)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar