- Konu Yazar
Selam arkadaşlar ..
250cc cruiser motorumu sattıktan sonra yeni motor arayışlarına girdim. Yeni motorun hacim olarak 650cc ye kadar olan bir segmentte olmasını ve beni alırken ,kullanırken ve satarken üzmeyecek bir makina olmasını istiyorum.
İlan sitelerine bakmaktan işimi yapamaz hale geldim.Bu motorları kullanma fırsatım olmadığı için bir eleme yapmak üzere görüşlerinizi rica ediyorum.
Boy 178 Kilo 86
Bütçe 10000 lira civarı
Kriterler
1- Arkasındaki firma sağlam olsun 5 ay parça beklenmesin.
2- 600 üstü segmentte şehiriçi ve şehirdışı beni zorlamayacak bir makina olsun.(Hızlanma ,frenleme ,kıvraklık ,kontrol edebilme vs)
3- Artçı kuş gibi tünemesin ya da ben sırtımda taşımayayım.
4- Teksilindir olmaz ,
5- Tercihen touring,enduro ya da sport touring
6- %90 şehiriçi ve şehirler arası %10 toprak yol ya da bozuk yol.
Bakalım bu özelliklerde neler varmış ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
250cc cruiser motorumu sattıktan sonra yeni motor arayışlarına girdim. Yeni motorun hacim olarak 650cc ye kadar olan bir segmentte olmasını ve beni alırken ,kullanırken ve satarken üzmeyecek bir makina olmasını istiyorum.
İlan sitelerine bakmaktan işimi yapamaz hale geldim.Bu motorları kullanma fırsatım olmadığı için bir eleme yapmak üzere görüşlerinizi rica ediyorum.
Boy 178 Kilo 86
Bütçe 10000 lira civarı
Kriterler
1- Arkasındaki firma sağlam olsun 5 ay parça beklenmesin.
2- 600 üstü segmentte şehiriçi ve şehirdışı beni zorlamayacak bir makina olsun.(Hızlanma ,frenleme ,kıvraklık ,kontrol edebilme vs)
3- Artçı kuş gibi tünemesin ya da ben sırtımda taşımayayım.
4- Teksilindir olmaz ,
5- Tercihen touring,enduro ya da sport touring
6- %90 şehiriçi ve şehirler arası %10 toprak yol ya da bozuk yol.
Bakalım bu özelliklerde neler varmış ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.