Motor Seçimi

Merhaba arkadaşlar.

Geçen Sezon 2010 model honda cbr 125 almıstım. Önceden 125 lik motor kullandiğim için beni pek tatmin etmedi ve sattım. 2 nci el 250 cc almaya karar verdim. Ninja 250 r cok hosuma gidiyor. 250 cc kategorsinde Hysong gt250r ve honda cbr 250r seçimlerim arasinda.

Bütcem 9000 tl civari ninjanin 2011 modelinden aşşaği olmasini istemiyorum. 9000 tl biraz zor bulacağim sanirim. Sizlerden bu konuda yardım almak istedim ve bu konuyu açtım. Bu motorlardan kullanan arkadaşlar varsa kullanici yorumlarini bekliyorum.

Motordan anlayan arkadaşlarda bir ilan var bu ilan hakkında ayrica cevaplarsaniz cok memnun kalırım. Lütfen ilanin açıklamasini okuyun ve düşüncelerinizi benimle paylaşin.

Zaman ayirdiğiniz ve yazacağiniz bütün cevaplar için şimdiden tşk ederim. Allaha emanet olun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...imi-ingiliz-uretimi-tertemizz-72104295/detay/

İlanın 250cc olduğunu sanmıyorum. Ama kesin de konuşmayayım. Diğer motor modelleri arasında seçimine ben yardımcı olamam ama okuyup yardım alacağın 86471 tane konu var forumda.

Altın elbiseli adam'da her iki motoru da anlatıyor. Görüntü güç ve sürat bakımından Ninja, yakıt, sağlamlık, parça ve servis açısından cbr 250'yi tavsiye ederim. Yalnız Megelli'yi hepten unut, parça, servis ve satarken sıkıntı yaşarsın...

Ninja 250r almaya karar verdim diyebilirim arkadaşlar. inş benim için hayırlısı olur.

Burada arkadaşlarin bahsetmedigi birsey var servis agi ve serviste cikacak ucretler. Hondada 100 tl yaptiracagin biseyi kawasakide cok fazla miktar odeyerek yaptirirsin ve servis agida az motoru almakla bitmiyor sonrasinida dusunmek lazim bende seninle ayni durumdaydim bir abim soyledi Cbr kullanma Kawasaki ninja alalim sana diye ama forumlara bakar bakmaz yanlis birsey dedigini anladim bence satin aldiktan sonraki durumlarida dusunmekte yarar var Atilla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar