Motor seçimi

arkadaşlar çok kararsız kalıyorum.

r125 'lere bakıyorum.8.750 tl.

r6 kullanan bazı abilere sordum yaşadığım yerdeki.r125 i bilmiyorlar ama 125 lik olduğu için adaya gitsen 100 km fln titret diyorlar.r125 mesela böyle mi ? titrer mi?

2. el r6 lara bakıyorum 10.000-15.000 tl arası değişiyor.

Vitesli motor kullanmadım sadece yarım otomatik (yarım debriyajlı) bu tür motor kullandım.
Boyum 1.90 90 kg'yum.Motorun üstünde komikde durmak istemiyorum.Bu yüzden cbr 125 'liği eledim.Sizce ne yapmalıyım ?

r125 ' i olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Bana soracak olursan o parayı 125 yamaha'ya vermen yazık olur. İlk motorun olacağı için 0km. bir motor almanıda önermem. Çoğu arkadaşımızın vereceği klasik cevabı vererekten Hyosung Gt250r veya daha kaliteli birşey olsun dersen Kawasaki Ninja 250r öneririm. Her iki motor'da seni belli bir süre hem oyalar, hemde tatmin eder. :cat:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bana soracak olursan o parayı 125 yamaha'ya vermen yazık olur. İlk motorun olacağı için 0km. bir motor almanıda önermem. Çoğu arkadaşımızın vereceği klasik cevabı vererekten Hyosung Gt250r veya daha kaliteli birşey olsun dersen Kawasaki Ninja 250r öneririm. Her iki motor'da seni belli bir süre hem oyalar, hemde tatmin eder. :cat:

Arkadaş haklı bencede doğru söylüyor.Yalnız ille 125 cc racing alcam dersen Honda CBR 125R yede bak derim.

onada bindim üstünde komik gözüküyorum boydan dolayı.Motorda sorun yok cbr sürücüleri yanlış anlamasın sakın.

Hyosung Gt250r e bakıyorum.Görünümünü beğenemedim bir türlü.Egzosu kötü duruyor bana göre

Hyosung GT 250 R veya Kawasaki Ninja 250R senin aradıgın model :)

Hyosung bayilerini nereden bulabilirim

birde bu motor sizce nasıl

http://www.sahibinden.com/7000_km_de_temiz_garaj_motoru-16WQQaXQQ12914286WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar bizim buraya s&t kanuni gt250 r ' ın tırı geldi.Tanıtımlarını yapıyorlar.
Bu hyosung ile arasında ne gibi fark var ?
ben bu s&t kanuni gt 250 r ' ı alsam iyi midir ? yardımcı olabilir misiniz

Hyosung ile S&T arasındaki fark 2 tanedir.S&t ler enjeksiyonlu ve kanuni tarafından üretildi.Bence sen hyo dan şaşma:wiinkk:

ST ile Hyo arasında bi fark yok ... ENJEksiyon farkı da o kadar göze batmıyor..

Al ikisinden birisini ; bak yoLuna...

arkadaşlar çok kararsız kalıyorum.

r125 'lere bakıyorum.8.750 tl.

r6 kullanan bazı abilere sordum yaşadığım yerdeki.r125 i bilmiyorlar ama 125 lik olduğu için adaya gitsen 100 km fln titret diyorlar.r125 mesela böyle mi ? titrer mi?

2. el r6 lara bakıyorum 10.000-15.000 tl arası değişiyor.

Vitesli motor kullanmadım sadece yarım otomatik (yarım debriyajlı) bu tür motor kullandım.
Boyum 1.90 90 kg'yum.Motorun üstünde komikde durmak istemiyorum.Bu yüzden cbr 125 'liği eledim.Sizce ne yapmalıyım ?

r125 ' i olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

bence ilk motosikletin bedeninden biraz kucuk olmasi bir avantaj cunku gucu kontrol etmeyi ogreniyorsun sonucda ve ani ve acil bir durumda motora hakim olman daha kolay olmakda bu konu tecrubelerimle sabit olup ilk motorun kucuk olmasi(cusse olarak)tercik edilmeli.bir cogumuz bunu goz ardi ediyor goruntu ugruna hayati bir oneme haiz birsey goz ardi edilmemeli saygilarla....:cat:

önerileriniz için tşk ederim
hyosung 125 gt r nasıl peki ?

deli_mavi:
tmm doğru düşünüyorsun ancak ben görünüm için değil.Motor bana küçük gelirse daha sorun yaratır gibime geliceğini düşündüğüm için fiziki ölçülerimi verdim

önerileriniz için tşk ederim
hyosung 125 gt r nasıl peki ?

deli_mavi:
tmm doğru düşünüyorsun ancak ben görünüm için değil.Motor bana küçük gelirse daha sorun yaratır gibime geliceğini düşündüğüm için fiziki ölçülerimi verdim

Hyosung GT125R Türkiye'de satılmayan bir model. 250'lik ve 650'lik modelleri mevcut sadece. GT250R uygun seçim olur bence de senin için. Hatta "R" yerine "Comet" modelini alırsan gidon yukarıda olduğu için kullanımı da daha kolaydır ve düşürürsen grenaj masrafıyla uğraşmazsın. Fiyat da biraz daha uygun. Geçiş motoru olarak kullanacaksan daha mantıklı.

korkum siz kullananlara göre yersiz olabilir ama

vitesli motor hacmi büyük vs muhabbeti dönüyor.Motoru zor kaldırırsın gaza yüklenirsin önünü kaldırırsın muhabbeti yapıp beni korkutuyorlar.
Bu yüzden 125' liği sordum

GT250 için böyle bir korkun olmasın, kasa ağır olduğu için zaten teker yapabilen bir motor değil, devrini dengeli alır. Sonuçta 600lük değil, 250lik bir makina. Hem sen de pek hafif sayılmazmışsın. :) Yüksek hızlara çıkmak da senin elinde, elciği ne kadar çevireceğin, gaza ne kadar asılacağın sana kalmış; tamamen senin kontrolünde yani herşey. Bilinçli olursan hiçbir şekilde sorun olmaz. Ayrıca fiziksel şartlarında son derece müsayit bu motoru kullanmak için. Ben 1,67 boyundayım ve ilk vitesli motorum GT250R'dı. İlk aldığım dönem illaki birkaç defa tutamayıp yana yatırmam oldu ama bunlar benim boyumda biri için acemilik devresinde normal sanırım. Sen bunu bile yaşamazsın belki.

şimdi içim daha rahatladı :)

tşk ediyorum.
1 ay içinde siparişini vericem motorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar