Motor seçimi

Merhaba Arkadaşlar

Yeni üyeyim motor kullanmaya hevesli fakat ciddi anlamda şu ana kadar motor sahibi olmamış biriyim.(Scooter Haricinde)
Kafamda chopper veya enduro/touring tarzı motorlar var.
ilk olarak yamaha dragstar a baktım hoş motora benziyor suzuki nin CRUISER /VZ 800 Intruder M800 modelide harika. aklım chopper derken gönlümden enduro geçiyor.(bmw f 650)

İlk aşamada ikinci el bir motor almak istiyorum 5-9 bin YTL aralığında.

ikinci el motorlar ile ilgili internette çok fazla ilan bulamıyorum bu konuda yardımızı istiyorum, diğer konu ise yukarıda az çok ne istediğim konusunda birşeyler yazdım bununla ilgili bana yardım ederseniz sevirim.

fikir verebilmemiz için kendinden bahsetmen lazım biraz. Kaç kilosun mesela, cruiser ları kullanmak için biraz kuvvet gereklidir, çünkü ağır motorlardır. endurolar içinse boyunun yeterli olması gerekir. nerde oturuyosun, istanbuldaysan kızıltoprakta 2. el motor bakabilirsin. ayrıca sahibinden.com da ilanlar mevcut.

Elbette kendimden bahsedeyim 1.74 m boy 75 kg ağırlık.
Kuvvetli sayılırım. İstanbul da Maltepe'de oturuyorum Makina Mühendisiyim 25 yaşındayım kızıltoprak yere gidebilirim

Selamlar Tekrar yukarıda birkaç şeyden bahsettim bu konularda bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar