Motor Seçimi YARDIM

Herkeze Merhaba
Yaşım 22 öğrenciyim 185 boy 78 kiloyum daha önce vitesli motor kullandım yaklaşık 2000 km araba tecrübem var ilk defa kendi motorumu alacağım.Şimdi benim aklımda yzf 125r var ben motoru uzun soluklu kullanmak istiyorum.Acaba gt 250r veya ninja 250r alsam nasıl olur.Vitesli motor kullanıyorum.bu iki motordan birini alsam burda boş alan var forumun otoparkı orda pratik yapma imkanım var zaten ilk 1 ay kampüsün içinde kullanıcam.trafik fazla yok nasıl yapsam bu motorları kullanan bilen kişiler bir fikirlerini söylebilirlermi.CBR demeyinde:cat:

Şimdi bir grup gelicek araba tecrüben fayda etmez diyecek , başka bir grup gelecek 125 lik iyidir diyecek, diğer bir grup gelecek 250 lik alma ölürsün diyecek, bir kısım var onlar eğitim al diye tuturacak , sonuç olarak motorlar hakkında hiç bişi söylemicekler, bende söylemedim biliyorum fakat forumda her iki motor içinde yazılmış yazılar var onlara bak : )) ( ben forumda var bu konu zatenci gruptanım) :queen:

Valla haklısın kardeşim bunu bilerek açtım zaten konuyu:) napıcan şimdi 3 motor var aklımda o sayfalar hep karışmış ben taze bir sayfa açim dedim senin önerin ne aklından ne geçiyor söylersen sevinirim

valla teknik veri v.s bir bilgim yok kawa tip olarak da kalite olarak da güzel ama gt 250 r daha güzel bence arka lastik kalın , 600 lük görünümünde ben olsam gt yi seçerdim, tabi zevkler ve renkler tartışılmaz git ikisinide yakından gör üstüne otur bir bak derim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar