- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Al drifti evdeki koltuklari atarsin o derece![]()
Al drifti evdeki koltuklari atarsin o derece![]()
drift e tapmak seninkide dostum, ne zmn alıyosun kısmetse makineyi :cherry:Ah ah su paranin gozu kor ayaklari topal agzi dilsiz olsun.bulsak parayi alcaz bi tane
![]()
25 yaşında adam sukutır kullanır yaşla bi alakası yok kullandığın tarz'ın
tecrubeliyim bundan önce makasa girerim başımdan kötü bir şey geçti ve almadan karar aşamasında bir arkadaşa söz vermiş bulundum 150 cc yi geçmicem diye tutamam kendimi biliyorum hoz yapar dediğin gibi makasa girerim paran çoksa çin al demişin ama tam anlamadım tam tersi demek istedin sanırımne kadar zamandır motor kullanıyorsun ne kullandın bilmiyorum ama srn hiç ybr kullandın mı? Ben şu an cbr250r kullanıcısıyım ama şu yazdıklarını görünce dayanamayıp sana yazmak zorunda hissettim kendimi. Ben 2006 ve 2011 model 2 ybr de 60bin km devirdim. ilkinden o kadar memnun kaldım ki cbf 150 alacakken kendimi yine yamaha nın üzerinde buldum. Kim demişse yalan demiş ybr kesinlikle yağ yakmaZ kardeşim tabi motorunda bi sıkıntısı yoksa. O kadarda sağlamdır ki sen bile şaşırır kalırsın. Yağı yakan hondadır. Dikkat et bak bunu söyleyen bir honda kullanıcısı. Eee sezarın hakkı sezara. Ben bir kullanıcı ve dost olarak sana nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum eger parada sıkıntı yoksa cbf mondial filan değil kesinlikle ama kesinlikle yamaha ybr yi şiddetle tavsiye ederim, hem de her yönüyle. Hele bir de sıfırını alırsan tadından yenmez derler ya, aynen öyle olur. Uzuuuun yıllar binersin. Hatta öyleki artık sırf hep buna mı bineceğim diye sıkılırsın
ha bu arada param çok diyorsan kesinlikle çin malı al. Eger tecrubeliyim makasta kalmayayım dersen de 250lik katagoride cbr250r ıda bi düşün derim