Hyo mevzusuna gelince; motorları ile ilgili kronik sorunları olduğunu biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam krank mili ile ilgili sorunları var yani öyle ufak defek bir sorun değil anlayacağınız. Eskileri karburatörlü ve performansları iyi ama yakıtları yüksek, yenileri ise enjektörlü ve performansları düşük yakıtları daha makul diye biliyorum. Açıkcası bir arkadaşım için bir dönem alımkar olduk ama Antalya için konusuyorum; doğru düzgün bir satıcısı ve düzgün bir servisi yok. Piyasadaki hyo larda çok dökük denk geldi bize. Ben senin yerinde olsam hyo ya hiç bulaşmam.
Kawasaki güzel, çift silindir, sınıfın en güçlüsü ama pahalı ve şahsi fikrim devir ve hız göstergeleri çok eski duruyor. Honda kawasakiye nazaran daha ucuz, kalitesi fena değil, parçasını kolayca bulursun, kolay satarsın vb. Honda cbr 250r ında bazı motor sahiplerinde 5000-5500 devirde bir şıngırtı şeklinde ses sıkıntıları olabiliyormuş, o da aklında bulunsun!
Kawasaki güzel, çift silindir, sınıfın en güçlüsü ama pahalı ve şahsi fikrim devir ve hız göstergeleri çok eski duruyor. Honda kawasakiye nazaran daha ucuz, kalitesi fena değil, parçasını kolayca bulursun, kolay satarsın vb. Honda cbr 250r ında bazı motor sahiplerinde 5000-5500 devirde bir şıngırtı şeklinde ses sıkıntıları olabiliyormuş, o da aklında bulunsun!