Motor Ruhu Benim de Kanıma Girdi.

Merhaba arkadaşlar. Bu motor ruhu benim de kanıma girdi. 1 haftadır formu takip ediyorum. Ve c.tesi günü Jinlun almaya karar verdim. Bu gün de bayilere geliyormuş. Artık forma üye olup fikirlerimi diğer insanlarla paylaşmak isterim.
Bu arada Donald Duck amcanın tüm yazılarını okudum. Kendisine teşekkür ediyorum ilgi ve emeği için.

Tüm Motorcu arkadaşlara MERHABA...

Motosikleti
Su Motoru
Ya baykal "motor ruhu" değil bari motorculuk ruhu deseydin.Sen şimdi "motor ruhu" diyince millet topic i görüp "motor filan doğsaydım keşke" gibisinden bir izlenime kapılabilir :p Kaç cc bir motor olmak isterdin :flower:

MeTaL' Alıntı:
Ya baykal "motor ruhu" değil bari motorculuk ruhu deseydin.Sen şimdi "motor ruhu" diyince millet topic i görüp "motor filan doğsaydım keşke" gibisinden bir izlenime kapılabilir :p Kaç cc bir motor olmak isterdin :flower:

Doğru diyorsun Metal heyacan işte.. :) :)

Teşekkür ederim VIRUS1

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin umarım motor ruhu(tuz ruhu gibi oldu ama) kanında adam akıllı dururda dışarı çıkmak istemez.Alacağın motorun hayırlı uğurlu olması dileğiyle kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah( tabi önce alman lazım kazasız belasız kullanman için) :p aramıza tekrar HOŞGELDİN!!!

Teşekkür ederim forrap bu akşam almaya gideceğim. perşembe günü elime geçecek. İlk çalışmalarımı da bu hafta sonu yapacağım. Donald Duck amcanın dersleri eşliğinde.. :bounce:

ben acemiliğimi atana kadar sadece pendik-bostancı sahil yolunda sürmeyi düşünüyorum. görüşürüz...

walla o yol da cok tekin degil yarısan 4tekerli canavarlar var . DİKAT OL ! derim ben .. motorun geldi mi..
"bi de aman abi benim ruhum motor felan deme ulu orta" :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
requiem kopardın beni :cherry: :cherry: :cherry:

Doğru aslında canavar her yerde bulur insanı. Motor geldi kaporasını verdim en geç haftaya salı elimde. Montajı yapılıyor bu aralar...

bişey diil metal kardeş sen de saol!..bu arada ; ubaykal, motorunu 250 cc alcan di mi, 150 ise şayet hiç bulaşma vazgeç derim ben şahsen..neyse hayırlı ola

Evet 250 diye alıyorum zaten. 150 lik bir müddet sonra az gelecektir. Ama ben motorları yakından inceledim görünüş olarak ikisi de aynı...

hadi hayırlısı ubaykal,aramıza hoş geldin.Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim..

:) Hoş geldin vede hayırlı olsun.izlenimlerin vede iyi haberlerinle bizleri yalnız bırakmaman dileğiyle. :thumleft:

slm ubaykal ben antalyada motorcuyum bende yenı motorcuyum abım 8 senedır profosyonel motor kullanıyor.ant motor kulup üyesıyız.motora bır tutkum vardı ama bır motor alamamıstım 6aydır motor sahıbıyım muhtesem bırsey .tanısmamıza memnun oldum kazasız gunler. :) :king:

ubaykal motorun hayırlı ve uğurlu olsun allah kazasız belasız ve cezasız kullanmak nasip etsin allah kafandan kaskını eksik etmesin :p :cat:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah hiçbirimize kaza bela yüzü göstermesin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar