motor ruhsatını nereye koyuyorsunuz?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
montun iç cebine koyuyorum bende, zaten montsuz binmediğim için problem olmuyor

Ruhsat muhafazası için verilen zımbırtının , şeffaf yapraklarını kesip, cüzdanın kimlik cebinde kimlikle beraber cebimde taşıyorum, çok hafif ezilme olsada kocaman ruhsat kabı ile bi tarafıma sokmaya niyetim yok, şu ruhsatları banka kartı ebadlarına indirgeseler'de hepimiz kurtulsak.

Ruhsat muhafazası için verilen zımbırtının , şeffaf yapraklarını kesip, cüzdanın kimlik cebinde kimlikle beraber cebimde taşıyorum, çok hafif ezilme olsada kocaman ruhsat kabı ile bi tarafıma sokmaya niyetim yok, şu ruhsatları banka kartı ebadlarına indirgeseler'de hepimiz kurtulsak.

Aman rte duymasin ruhsatlari degistiriyoruz atin 200er kağıt derler muhtemelen.

bel çantam var onu çapraz asıyorum içinde cüzdanım, paket, şarj aletim, ruhsatım ev motor anahtarlarım kameram duruyor. seyir halinde o çantayı da depo üstü çantama koyuyorum. motosikletten ayrılırken mutlaka yanıma alıyorum zaten. gerçekçi olucam yazın çok sıcaklarda bazen ceket kullanmadığım için ceketin cebinden çıkartıp çantama attım :)

İşe servisle gidip geldiğim için el çantamda duruyor. Çantayı da ya topcase'e ya da sırt çantasına atıyorum çıkarken. El çantasını taşımak istemiyorsam montumun iç cebinde. Ne de olsa mont hep benimle. Yırtılan depo üstü çantam dikilirse o zaman daha rahat tabi.

Ruhsatı herzaman yanınızda taşımanız gerekir,neden Allah korusun bir kaza anında yaralanmışsanız siz hastaneye giderken kazalı motorlar çekiciye atılıp yedi emin otoparkına çekilir,
O yüzden ruhsat devamlı yanınızda olması şart,artı çalınma gibi durumlarda sigortanız var ise ruhsat olmadan ödeme yapmazlar,
İster montunuzda ister pantolunuzda taşıyın ama muhakkak yanınızda olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:28 ----------

Ruhsatı herzaman yanınızda taşımanız gerekir,neden Allah korusun bir kaza anında yaralanmışsanız siz hastaneye giderken kazalı motorlar çekiciye atılıp yedi emin otoparkına çekilir,
O yüzden ruhsat devamlı yanınızda olması şart,artı çalınma gibi durumlarda sigortanız var ise ruhsat olmadan ödeme yapmazlar,
İster montunuzda ister pantolunuzda taşıyın ama muhakkak yanınızda olsun.

Cüzdanı dolduran param olmadığı için ruhsatı cüzdana çevirdim hep çantada/cepte duruyor.Ehliyet vs hepsi içinde.

Cep telefonun dahil herşeyi sırt cantama koyuyorum motosiklete bineceksem sırt cantam sürekli yanımda olur.

Ruhsat motorun olduğu için motora koyuyorum.Hatta 1.5 aydır elime bile alamadım ,eksik yok hani muane ,ehliyet vs. gibi.Ama bigün motosikletim çalınırsa, ben Ruhsatı napıcam ki:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bel çantam var onu çapraz asıyorum içinde cüzdanım, paket, şarj aletim, ruhsatım ev motor anahtarlarım kameram duruyor. seyir halinde o çantayı da depo üstü çantama koyuyorum. motosikletten ayrılırken mutlaka yanıma alıyorum zaten. gerçekçi olucam yazın çok sıcaklarda bazen ceket kullanmadığım için ceketin cebinden çıkartıp çantama attım :)

aynen bel çantamda, cüzdan, cep telefonu ve anahtarlarla birlikte. Çünkü hepsi birden ceplerime sığmıyor. bel çantasını da sele altına atıveriyorum.

Ruhsat motorun olduğu için motora koyuyorum.Hatta 1.5 aydır elime bile alamadım ,eksik yok hani muane ,ehliyet vs. gibi.Ama bigün motosikletim çalınırsa, ben Ruhsatı napıcam ki:p

ruhsatla her türlü işlemlerini yapıp hak iddia edebileceksin. çevirmede ruhsatsız bir motoru bağlarlar fakat ruhsat sahibi başka biriyse bile bağlamadan devam ettirebilirler şaka mı yapıyorsun?

Kesinlikle motorda ruhsat bırakmam bel çantam var ruhsat ve ehliyet hepsi bi arada

ruhsatla her türlü işlemlerini yapıp hak iddia edebileceksin. çevirmede ruhsatsız bir motoru bağlarlar fakat ruhsat sahibi başka biriyse bile bağlamadan devam ettirebilirler şaka mı yapıyorsun?
Alakaya Greyfurt :mrgreen:.... Hocam ben nediyün sen nediyün?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar