Motor ruhsatımı kaybettim. .

Merhaba arkadaşlar. Bugün itibari ile 2 gündür ruhsatımı bulamıyorum. Büyük olasılıkla yolda düşürdüm. Motoran ninety gri renkte ruhsat bilgileri kısmen bu. Selim vatan yani benim adıma kayıtlı. Sizce ne yapmam gerek. Bi akıl verirseniz sevinirim. .

Bende kaybetmiştim. Trafik şubeye git. 200-300 arası bir para götür. Yarım saat sürmeden işin biter..

200 300 arası ıyımıs tesekkurler. pekı ya sıgorta da mı yenıden cıkartmak gerek oda içindeydi

Hayır sigortaya para vermiyorsun. Ama 'mengu'nün dediği gibi acenteye gidip çıktı alman lazım..

çok teşekkürler hepinize çok yardımcı oldunuz 1 2 gun daha arayacağım bulamazsam dediklerinizi aynen yapacağım.

Motosikleti
Fazer8 abs
Sigorta yaptırdığın acenteyi hatırlıyosan oraya git isim soyisimle poliçeni bulurlar, çıktısını verirler para alacaklarını da sanmıyorum.
mengu16 foruma kayıt oldum olalı yorumlarını takip ettiğim üyelerden birisisin yazdığın cevaplar gerçekten çok mantıklı ve aydınlatıcı bu forumun senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var.

Bende gecen bayram kaybetmiştim aynen söledikleri gibi çıkartıyosun.karakola 147 lira vericeksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar