Motor Önerisi

arkadaşlar 100 lük motosiklet alıcam çok kararsızım. Motorcu çelik önerdi ama ben pek sıcak bakmıyorum mondial ve kuba arasında seçim yapıcam kubanın yeni model cg100 action çıkmış yakından inceledim çok hoşuma gitti 1700 fiyat (plakasız)çektiler . yatay silindirle dikey arasında fark varmı onuda anlamıyorum . bide motorun içerisinde şişli - zincirli diye bi motorcu tabiri kullandılar bilginiz varmı beni aydınlatırsanız çok sevineceğim.. teşekkür ederim.

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili arkadaşım dişli zincirli olayını biraz açarsan galiba yardımcı olacağım :) zincirli kayışlı filan mı dediler ?

Mondialden şaşma derim.Muadilleri arasında epey yol aldı.Yedek parça vs..
Zincirli (üstten egzantrik)motor her zaman daha verimlidir.

Kocaeli İl Temsilcisi
1700 liraya bilindik markadan birini 2 . el al diyeceğim ama temizini o paralara bulmak zordur bulsan bile mideni bulandırır motordan soğursun sıfır km,de olsa çin malına girmeni önermiyorum biraz zorlayıp kaliteli bir motor al bence ,diyeceksin irfan doğru söylüyorsunda ,akıl vereceğine para ver :) buda olayın ayrı tartışılacak bir boyutu motorsiklet olayı tamamen maddiyata dayanan bir olay iyi motorsiklet iyi para onun için paranın üstünü tamamlayıp bir cbf al hem parasına göre yakışıklı,yolda gider,satarkende para eder çabuk satarsın :)

F54

bence o paraya 2004 2005 ybr cg veya cgl bak kafan rahat olur öyle pinpirikli yani temiz bakılmış motorlar mevcut piyasada o paraya çok sağlam bence mondi falan hepsi yalan boşuna demiyorlar honda hayat onda bu kelimenin altı dolu yani laf olsun diye söylenmiyor

ya bende bilmiyorum artık ( zincirli - şişli olayı ) motorun içindemi yoksa başka bi yerindemi bulunur. şişli daha iyiymiş dediler ama ben çelik motora bakmam bile.
Mondial ve Kuba cg100 action arasında kararsız kaldım mondial 100 lük 1500 kuba ise 1700 plakasız ikiside . Her ikiside Yatay Silindir.

Son düzenleme:
kubanın 100 lük motosiklertlerinde iki seçenek var birisi dik silindir, diğeri yatay silindir. Dik silindirin fiyatı daha yüksek arasındaki fark ne ki acaba

bende farkı bilmiyorum ama yatay silindir olanı yeni çıkmış Kuba ve mondial magazalarında satıcılar aynı şeyi söyledir. yakıt tasarrufu çok iyiymiş yatay silindirde

yok bildiğin dişli değil bu motorun içinde sanırım egzantrik mi ne diyolar motorun kolay çalışması ve sarsılmaması için bence ben fazla anlamıyorum motorla ilgilenenler daha iyi bilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar