Motor Önerisi

Sayın motosiklet tutkunları sizden bi tavsiye almak istedim..
Öncelikle ben bu eylül motor almak istiyorum yani önümüzdeki eylül ve yazın sonunda elime 2.500 e yakın para geçiçek.Şimdi, ben diyorum ki bana öyle bi motor tavsiye edin ki konforlu olsun az yaksın güçlü bi motoru olsun güzel bi şekli olsun arıza çıkarmasın ilk ve son motorum olsun çünkü konya ereğli deyim fazla büyük motora hiç mi hiç gereğim yok en önemlisi 2500-2000 ytl arası olsun
Eğer böyle bi motor varsa :):mrgreen: bana hangi motoru tavsiye edersiniz bu durumda??? şimdiden çok tşkler..

Motosikleti
Hornet
2500 tl'ye ybr
bence ekliyebilirsen 500 tl daha ekle onun üstünde cbf al derim:cat:

aynen ya üstüne ekle cbf al ya da parana ybr....
Ben cbf den çok memnunum rahat,kullanışlı ve en önemlisi az yakan bi motosiklet ybr de bi o kadar iyi motor. Zaten ikisi arasında pek kıyas yapılmaz

ne kadar yakar peki honca cbf 150 ve yamaha ybr 125

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
ybr'yi tip olarak bende beyenemedim banada cbf daha qüzel geliyo..
Bende parayı tamamlarsam cbr 125 tamamlıyamassam cbf 150 alıcam:)
Güzel hoş motor cbf şaşma:cat:

ybr'yi tip olarak bende beyenemedim banada cbf daha qüzel geliyo..
Bende parayı tamamlarsam cbr 125 tamamlıyamassam cbf 150 alıcam:)
Güzel hoş motor cbf şaşma:cat:

yakıt sarfiyatı ne kadardır acaba 2.5 litre diye biliyorum 100kmde ikisininde bi açıklık getirirmisiniz

Cbf 150 yi uzun süre kullandım tavsiye ederim. Arıza çıkartmaz, parçası çok ucuzdur. Yakıta gelince 70-80 km hızla otobanda 2-2,3 litre arası yakarsın. Sürekli tamgaz otobanda 100-110 gidersen ( zaten 110 son hızıdır) 3-3,1 litre arası yakar. Sıfırından ziyade 1 yaşında ikinci elini tavsiye ederim . Dikkat et kurye motoru olmasın.
Sıfır alacaksın ilk işin lastiklerini değiştirmek olsun, orjinaller çok kayıyor. Eğer aldığın gibi her yerine oto cilası sürersen rengi de güneşten solmaz. Ben sattığımda herkes galeriden yeni çıktığını sanıyordu. Ayrıca bu modellede yan ayak yoktur, sonradan takılır. Koruma demiri de taktırman gerekecek. E bir de çanta lazım. Bunlara para vermek istemiyorsan 1 yaşında ikinci elini al. çanta koruma demiri yan ayak şanslıysan çanta bedavaya gelir.

çok tşk ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 AM ----------

Cbf 150 yi uzun süre kullandım tavsiye ederim. Arıza çıkartmaz, parçası çok ucuzdur. Yakıta gelince 70-80 km hızla otobanda 2-2,3 litre arası yakarsın. Sürekli tamgaz otobanda 100-110 gidersen ( zaten 110 son hızıdır) 3-3,1 litre arası yakar. Sıfırından ziyade 1 yaşında ikinci elini tavsiye ederim . Dikkat et kurye motoru olmasın.
Sıfır alacaksın ilk işin lastiklerini değiştirmek olsun, orjinaller çok kayıyor. Eğer aldığın gibi her yerine oto cilası sürersen rengi de güneşten solmaz. Ben sattığımda herkes galeriden yeni çıktığını sanıyordu. Ayrıca bu modellede yan ayak yoktur, sonradan takılır. Koruma demiri de taktırman gerekecek. E bir de çanta lazım. Bunlara para vermek istemiyorsan 1 yaşında ikinci elini al. çanta koruma demiri yan ayak şanslıysan çanta bedavaya gelir.

ayrıntı için tşkler zaten 110 hiç kesmeden yapamam çünkü ereğlide her 100 metreye bir kasisler var çok zor en fazla yapacağım hız 70-80 bu motorun hayranı çok ya :) ama temiz bi 2.el bulursam tabiki.. arıyorumda zaten

peki motor kaç kmde olması lazım 2.elin yani kaç km ile kaç km arası iyidir 2.ellerin çoğu 30000 25000 40000 20000 hep bu civarlarda ?

kardeş ikisininde forumlarda yeterince açıklaması var. incelersen istemeddiğin kadar bilgi bulabilirsin. karar vermende etkili olacaktır emin olabilirsin.

motosiklet masraflı iş bunu bilmen lazım 500 tl fark koyup cbf alamıyosan hic bulasma derim kaskı montu dizligi botu 1000 tl eger bunlarıda almicaksan hic binme daha iyi.....:cat:

motosiklet masraflı iş bunu bilmen lazım 500 tl fark koyup cbf alamıyosan hic bulasma derim kaskı montu dizligi botu 1000 tl eger bunlarıda almicaksan hic binme daha iyi.....:cat:

yok canım onuda koyarız yani :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------

kardeş ikisininde forumlarda yeterince açıklaması var. incelersen istemeddiğin kadar bilgi bulabilirsin. karar vermende etkili olacaktır emin olabilirsin.

km ler hakkında bilgi bulamadım dostum yani hangi kmlerdede daha iyi olduğu hakkında

Ne kadar temzi bakılmışsa o kadarda km önemi nispeten azalıyor.Hırpalanmış motoru 5000 km almaktansa hırpalanmamış ama km 15000 olan motoru tercih ederim.:wiinkk:

peki arkadaşlar regal raptor hakkında ne diyorsunuz hoşuma gitti abimle paraları birleştirince parasını çıkarıyoruz sizce almaya değer bir motormudur?

Sayın motosiklet tutkunları sizden bi tavsiye almak istedim..
Öncelikle ben bu eylül motor almak istiyorum yani önümüzdeki eylül ve yazın sonunda elime 2.500 e yakın para geçiçek.Şimdi, ben diyorum ki bana öyle bi motor tavsiye edin ki konforlu olsun az yaksın güçlü bi motoru olsun güzel bi şekli olsun arıza çıkarmasın ilk ve son motorum olsun çünkü konya ereğli deyim fazla büyük motora hiç mi hiç gereğim yok en önemlisi 2500-2000 ytl arası olsun
Eğer böyle bi motor varsa :):mrgreen: bana hangi motoru tavsiye edersiniz bu durumda??? şimdiden çok tşkler..

çok şey istiyosun birader...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar