Motor önerisi

Selamlar ilk motorumu alıcam gelicrk ay maaşı ile beraber tvs apache 200 rtr alma imkanım olacak nakit olarak baya bir indirime girmiş 125.000 tl kadar sıfır fiyatı ancak bir arkadaşım drift l motorunu cc yükseltmek için satıyor 4000km 60.000 tl civarına dediğim gibi ilk motorum olucak

drifti allll 0 alma boşver drifte 6-7 ay bin sonra 250liklerden devam edersin. nakit falan hiç alınmaz zaten rtr200 falan

Motosikleti
Motorsuz
rtr200 alınır yenur omega5 gayet sıkıntısız blok ama 1 yıl kullanılır sonra 30 lira zararına satarsın haberin olsun.

Motosikleti
Voge 250RR
Valla ben olsam drifti alırım, ben bir drift kullanıcısıyım ama bunu driftim olduğu için söylemiyorum, ilk motorun ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. İllaki devrilecek çizilecek. Sıfır alırsan motor tertemiz olsa bile satarken zarar edeceksin. Bi de motoru devirdiğin çizdiğin senaryoyu düşün, daha çok zarar edeceksin. 3-5 ay binersin sonra yükseltirsin tertemiz

Valla ben olsam drifti alırım, ben bir drift kullanıcısıyım ama bunu driftim olduğu için söylemiyorum, ilk motorun ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. İllaki devrilecek çizilecek. Sıfır alırsan motor tertemiz olsa bile satarken zarar edeceksin. Bi de motoru devirdiğin çizdiğin senaryoyu düşün, daha çok zarar edeceksin. 3-5 ay binersin sonra yükseltirsin tertemiz
Alırken nelere dikkat etmem gerekir drift l yi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar