motor önerisi!!yardım lütfen

arkadaşlar...aranızda yeniyim 16 yaşındayım.motosiklete başlamak için hangi aletin daha uygun olacağı hakkında bi bilgim yok..bi aralar peugeot 103'lere faln baktım ama yineden sizlerinde önerisini almadan geçmek istemedim..bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler

Önce ehliyetini al sonra kaç paraya kadar alcan motoru hesapla zamanla herşey düzene gelir.

ya aslında pek kendim için aldığımdan değil..babam alacak fakat benimde aradasırada trafiğe kapalı alanda kaçamak yapabileceğim bi alet olsun istiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
genç dostumuz kafaya koymuş boşa uğraşmayın. bir motor alacak , ehliyet çokta önemli değil onun için,

sonra bana çarpan delikanlı gibi 22 yıllık bir motorsiklet kullanıcısına çarpacak ve aylarca yatağa mahkum edecek. çarpacağı adam aylarca çalışmadan ne yer ne içer çoluk çocuğuna nasıl bakar kimin umrunda.

afferim ! al sen hemen bir motor !

kaçamak maçamak yapmıyorum.haklısınız ne diyelim.böyle olaylarda var

Son düzenleme:
herkesinde dediği gibi önce ehliyetını al sonrada ne tarz kullanacagına kendın karar ver... acele etmeden uzerlerıne teker teker bınerek hangısını daha rahat ve boyuna posuna uygun oldugunu anlarsın zaten sen kullanıcaksın ve senın secımın onemlı... bana sorarsan ben cross kullanırım cross al derım bı baskası cruıser kullanır onu al der onemlı olan senın hangısını daha rahat kullanıcagındır kapiş :D

ya arkadaşlar.bu konu neden bu kadar abartıldı bilmiyorum.mesela keçen sene dedemin scooter tipi motosikletini boş alanda kullanıyordum.hiçbirsorun da yaşamadım.

Şimdi sen motoru alınca boş alanda falan kullanamazsın.:) Misal ben 17 yaşındayım 4temmuzdaki ehliyet sınavlarına yazıldım ehliyetim yok 1-2 arkadaşın motorunu kullandım ama ne yalan söyleyeyim boş alanda zevki çıkarmı direkt attım kendimi sokaklara yani motorun altında olunca kendine söz geçiremezsin mecbur kullanırsın sonrada polis bir yerde dur der durursan ayrı dert durmazsan kaçarsanda ya kendine zarar vericen ya başkalarına onun içi al ehliyetini korkmadan bin kalmış kaç ayın.

kardeş varya hakkatten doğru söyledin...sabırda fayda var gibi duruyo...motosiklet çok ayrı işey ya,bi kere bindimi bidaha hep kullanmak istiyosun.araba öyle değil ama ya. şahsen bn arabayı da babam nezaretinde kullanıyorum bazen ama zevk alamıyorum nedense..motorun yeri ayrı:)

tmm yakup hoşgeldin...fakat bunu buraya değil de tanışma bölümne yasan daha doğru olurdu

Ben mesela ilk scooter gibi bişeyden başladım 7,8 ay hiç kazasız kullandım. Trafiğe kapalı biyerde sınırları zorlamak için yattım fren falan bile bile düştüm :cherry: (İlk kazam) Sonra 150lilik bi chopperla devam ediyorum, vitesli bi aletin verdiği zevk muhteşem..:cat:

Tabi bu senin tercihin.. Ehliyet konusunda bişey demiyorum adam gibi kullanıp,kurallara uyarasan bazı ehliyetlilerden de(pizzacı,apaçi:cherry: vb. gibi) sağlıklı kazasız kullanırsın. Yinede ehliyet olabiliyorsa kısa zamanda olsun :)

.

нαтαу яαzσя;1543348' Alıntı:
ѕℓм αякα∂αѕℓαя вєη уαкυρ уєηı υуєуıм

hoşgeldin kardeş
kubilay_981 ın dediği gibi tanışma bölümünde topic açsaydın daha iyi olurdu
olsun
insanlık hali

arkadaşlar...aranızda yeniyim 16 yaşındayım.motosiklete başlamak için hangi aletin daha uygun olacağı hakkında bi bilgim yok..bi aralar peugeot 103'lere faln baktım ama yineden sizlerinde önerisini almadan geçmek istemedim..bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler

kaç paran var...

motosiklet merakını ve hevesini anlıyoruz :) ancak ehliyet almadan ve koruyucu malzemelerin olmadan asla trafiğe çıkmamalısın. :cat:

arkadaşlar zaten motosiklette güvenliğe fazlasıyla önem veren birisiyim.bisikletle bile gezerken dirsekliklerimi,dizliklerimi takıyorum.zaten trafiğe güvenlik ekipmanları olmadan çıkmak bnce başlıbaşına bir suç.ve cezasını hayat veriyor.ve kesinlikle çekmek zorundasınız:p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar