Motor Önerisi 400-500k BÜTÇE

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben japon orta sınıf sport touring olarak geçen motorları önermek istiyorum. Versys 650, tracer 700, vstrom dl650, nc750x.
Versys aks aralığı biraz kısa; sıkışık / sık kask tokuşturmalı bir yolculuğa sebep olabilir, Tracer 700 zayıf şasi nedeniyle kesinlikle 2 kişi motoru değil (yarım porsiyon insanlar için olabilir ama o bile zorlama; tek kişi binerken bile şasi eğilir bükülür bunda - hafifliğin bedeli var...), NC750x olur ama selesi rahatsızdır ona bir şeyler yapmak gerekir. Bu seçeneklerin içinde 2 kişi seyahat için en uygunu DL650.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Şunlardan alacak olmuştum o zamanki bütçeye biraz pahalı gelmişti. Ertesi sene üretimden kalktı. Tam benim kalemim bir motosikletti açıkçası... Neyse, belki Tiger 900 alırım bundan sonra.

Bu arada @Ahmet Özdemir, artçı konforu deniyorsa V Strom 650 veya 800 mükemmeldir. 800 için bazı devirlerde biraz fazla titreşim var diyorlar, azıcık bacakları da yakabiliyormuş, dolayısıyla V Strom 650 daha iyi olabilir. (Zaten 400-500k bütçe ile 2. el V Strom 800 zor bulunur gibi...)
Evet evet Tiger 900👌👌😍😍
Arkadaşlar motoruma karar verdim uzun incelemelerden ve araştırmalardan sonra, yeni motorum Allah izin verirse V-Strom 800 DE olucak, 2. full ekipmanlı buldum. Öneriler için çok teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun güzel motor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
CDT'li motor mu alıyorsun yoksa? :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CDT yazmışım yaa, klavye sürçmesi olmuş, DCT olacaktı.
Abi keşke DCT olsaydı aslında bütçe 500-600dü ama mantığım öne çıktı evden işe 1.5-2km mesafe için 700 üstü makina almaya içim el vermedi o yüzden duygusal davranmak yerine biraz mantıklı davranıp bu arkadaşı aldım

Motor sadece 350kmde ve sıfırından %35 kadar daha uyguna aldım,paranın geri kalan kısmınıda bugün yarın TSK’ya rezervasyon yaptırcam spor kampı varmış günlüğü 10k’dan 28 gün 😂😂

Motosikleti
Abi keşke DCT olsaydı aslında bütçe 500-600dü ama mantığım öne çıktı evden işe 1.5-2km mesafe için 700 üstü makina almaya içim el vermedi o yüzden duygusal davranmak yerine biraz mantıklı davranıp bu arkadaşı aldım

Motor sadece 350kmde ve sıfırından %35 kadar daha uyguna aldım,paranın geri kalan kısmınıda bugün yarın TSK’ya rezervasyon yaptırcam spor kampı varmış günlüğü 10k’dan 28 gün 😂😂
Hayırlı olsun.
Bu en azından kaliteli bir maksi scooter, tam işe gidip gelmelik motor. DCT'lilerden iyidir. :)

Spor kampı pahalıymış. 28 gün çabuk geçer, geçen aylarda işyerinden giden arkadaş oldu, toplantılarda yokluğunu farketmedim bile demiştim arkadaş geri gelince, bir de bana sor abi senin niye hiç gitmediğini anladım gidince demişti. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Hayırlı olsun.
Bu en azından kaliteli bir maksi scooter, tam işe gidip gelmelik motor. DCT'lilerden iyidir. :)

Spor kampı pahalıymış. 28 gün çabuk geçer, geçen aylarda işyerinden giden arkadaş oldu, toplantılarda yokluğunu farketmedim bile demiştim arkadaş geri gelince, bir de bana sor abi senin niye hiç gitmediğini anladı gidince demişti. :)
Teşekkür ederim abi,aslında sıfır tech max tercih edecektim ama neredeyse bunun fiyatının sıfır tech maxten %40-45 daha uygun olması üstüne birde akıllı çanta avantajı olması aşırı cazip geldi.

Motosikleti
Teşekkür ederim abi,aslında sıfır tech max tercih edecektim ama neredeyse bunun fiyatının sıfır tech maxten %40-45 daha uygun olması üstüne birde akıllı çanta avantajı olması aşırı cazip geldi.
Forza varken işe gidip gelmelik xmax'e gerek yok. hele xmax'lerin tech max paketi bana çok gereksiz geliyor, 3-5 görsel aksesuar eklemişler ama fiyatı abartmışlar, normal xmax daha iyi. Forza'nın çanta ile geliyor olması da iyi, yamaha'da çantayı ayrı almaya kalksan çanta demiri ve çantanın kendisi acayip uçuk fiyata geliyor.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Hayirli olsun. Mat beyaz sanirim. Bugun umraniye hondanin onunde gordum, guzel renk. O kadar uygun fiyata nasil buldunuz?

Motosikleti
Forza 250
Hayirli olsun. Mat beyaz sanirim. Bugun umraniye hondanin onunde gordum, guzel renk. O kadar uygun fiyata nasil buldunuz?
1 aydır ilanları karıştırıyordum,aldığım kişi 50lilerinde bi abiydi,kendisi ankarada yaşıyormuş ara sırada antalyaya gidip grliyormuş.Şuanda da antalyada ev yaptırıyormuş paraya ihtiyacı varmış.Aslında piyasası zaten 290-300 kağıt bandında ama 6-7 bin km olanları o fiyatta benim şansıma motoru hiç kullanmayan biri olduğu için aldığım kişi 350kmde denk geldi.Rengide bu arada gerçekten çokk tatlı bi mat beyaz içime çok sindi.Teşekkür ederim bu arada

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar