Motor Nasil Yikanir ?

Cbf 250 Mi Alali Arkadaşlar 3 Hafta Oldu Ve 2 Haftadir Işe Gidiş Gelişimi Motorumla Yapiyorum Fakat Yolumun 5 Km Kadari Toprak Yol Ve Aşiri Tozlu. Bu Toz Hem Uzerime Yapisiyor Doğal Olarakt Motorun Her Tarai Toz Içinde Kaliyor. Silmekle Baş Edemiyorum . Yikama Işini Nasil Yapabilirim Elimde Yikama Pompasi Da Var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en güzel oto yıkamada yıkanır ben şahsen bizim oto yıkamada motorları cila ile birlikte 5 ytl yıkıyorum cilasız 3 :)

al güzel kaliteli bir araba şamupanı parlamasını istersen de cilalı şampuanlar var pompanda varmış yıka kendin . kurulamayıda unutma sonra ki leke iz kalmasın ve biraz da yavaş süratlerde dolaşıp arasıra hafif hafif fren yap hem motorun mekanik aksamı kurur hemde frenler kurur.

Güneşli güzel günlerde onunla su şakaları yapabilirsin,hele hele köpüğe hayır demez ,yukarıdan aşağıya fosfat&alkali içermiyen temizleyicilerle ona bir güzel masaj yapabilirsin daha sonra duruluyarak temiz yumuşak pamuklu bir bez ile onu kurulayıp su lekelerinin kalmasını önleyebilirsin.daha sonra varsa deri aksamını kundura cilası ile cilalayabilirsin(lastik yanaklarını aşırıya kaçmadan cilalarsan çok şık duracaktır).şimdi onunla bir hafta sonu yemeğine çıkabilir yanında gururla taşıyabilirsin.iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar