Motor muayene, gömme sinyal lambası ve sinyalli stop

İyi günler arkadaşlar, 600rr motoru önümüzdeki hafta muayeneye götüreceğim. önde gömme sinyal lambaları var, arka stop da sinyalli. Onları sökmem gerekiyor mu acaba, başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Benim arka stoptada entegre kayar sinyal var. Gecmez diye stoptakini iptal edip yanlara 2 standart sinyal takip gectim. Plaka ve sinyale takmis durumdalar.

Özel olarak motosiklet muayene istasyonları yerine araç muayene istasyonlarına giderseniz, sinyallerinizin çalışması durumunda rahat geçersiniz.

Özel olarak motosiklet muayene istasyonları yerine araç muayene istasyonlarına giderseniz, sinyallerinizin çalışması durumunda rahat geçersiniz.

Esenyurt muayene istasyonuna gideceğim. ön gömme sinyaller çalışıyor sorun yok, grenajları sök tak vs. uğraşmamak için sordum. plakalığı takıcam arka sinyaller orda var zaten ama, stop lambası da sinyalli. Gömme sinyalde sorun olmazsa ondada olmaz o zaman diye düşünüyorum. Ama yinede ne olur ne olmaz stoptan sinyali iptal edeceğim.

benım gömme sınyaller arka stop entegrelı sınyanllerle gectı ama araba ıstasyonuna gıttım orada cok ıncelemıyorlar

bir sıkıntı yaşamazsınız, iptal etmekle uğraşmayın. sadece çalıştığına emin olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar