Motor Motor'dur Fakaaat!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar beni yanlış anlamışlar.ama o çin malı motorları daha yeni kokuları yakında çıkar.ayrıca uzun yol yapanlar varmı merak ediyorum...ben diyorum ki sadece bu kadar fanatik olmayın.

tamam da arkadaşım niye yeni topik açıyorsun, mevcut topikten devam etsene...:farao:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence gereksiz olan bu başlık mod arkadaşlar tarafından silinmeli ve diğer 2 başlıkta düzenlenmeli.nedense kimsenin forum kullanımı hakkında bilgisi yok gibi bu günlerde.hey allahım yaa...
(gizli provokatör kokusu da alıyorum ama neyse)

görürsem söylerim arkadaşım :queen:

bu arada biz her hafta uzun yol yapıyoruz zaten. konya MT ye gir alayı çin malı :cherry:

sen fanatik olursan biz de fanatik oluruz. şimdi kötü bişey dicem barış abi gelecek silecek mesajımı :mrgreen:

"BLACKWOLF",Kardeşim giriş itibariyle biraz hızlı oldu.İstersen biraz daha sakin ol.Sitemizi bi oku bi fikir sahibi ol ondan sonra istediğin konuya eleştiri yapabilirsin ama tarz bu şekilde olmamalı.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar