Motor kullanmamak için söz verdim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence al onları karşına ikna et yapamıcanı zorlandığını anlat.eğer istersen bi yolunu bulusun motorla tanışıpta binememek zordur.bilirim.

söz verdiğin kişinin,kişilerin onayını alman en dürüstçe doğru olanı.
size söz vermiştim ama sizden gizli olarak motor kullanmakda insan olarak içime sindiremiyorum, güveninizi kaybetmek sizi kaybetmek gibi olacak benim için dediğinde sorun çözülecek.:)
bu sözü verdiğine göre ciddi nedenlerin olmalı..kazalar ihtimalini gözönüne alarak''barış akarsu''nun kazada hayatını kaybetmesini öne sürebilirsin.o da motor kullanıyordu ama araçla kaza yaptı hayatını kaybetti diyebilirsin.

Son düzenleme:
Sözden dönmek sözü verdiğin kişinin rızasıyla olabilir.Bunun için onunda kabul edebileceği bir açıklaman olmalı.Bazı şartlarda verilen sözler,koşullar değiştiğinde geçerliliğini yitirebilir.Ha verdiğin şey söz değilde yeminse Onun muhatabı sadece yemini edenle ettiren değil,Yüce yaratıcıdır.Çok daha değişik ikna yöntemleri bulman veya öğrenmen gerekirki buda baya ağır koşulları olan bir işlem.Allah kolaylık versin.

karşılıklı sevgi ve saygının olduğu arkadaşlıklarda,ilişkilerde ve aile bağlarında baskı altında böyle yaptırımlar olmaz !
karşılıklı hoşgörüyle çözülmeli.
senin çok istediğin bir şeyi yapmanı engelleyip seni mutsuz etmiş olduğunu anlamayacak kadar kör insanlar varsa hayatında hemen uzaklaş ordan derim ! hatta arkana bakmadan kaç..

ne o hala orda mısın.?..

başlarım söze ya bir sözün tutulamayacağını bilipte zorlatan o sözü verenden daha suçluymuş diolar dayanamıom ben dönüom motoruma hepinizi cok seviom kissss...

onlara motora binmezsen kederden öleceğini söyle hoş kimse pek yemez ama bin baba takıl yani anlımızda ne yazıyosa o motora binip binmemekle alakası yok bunun

Söz verdiysen dönmek olmaz yakısmaz bir insana.
Karsı tarafta arabada ısrar ediyorlarsa tek çözüm var.
3 tekerli motosiklet :wiinkk:
Denge konusunda ve hacim konusunda hem motosikletten hem arabadan fedakarlık etmiş olursunuz.

verdiğin söz benim kanaatimce senini iyiliğini düşünen birine verilmiştir.. bence sözde durmak gerekir... amaaaaaa
illede ben bunu aklımdan çıkaramıyorum olmassa olmaz diyorsan, söz verdiğin kişiyle konuş böyle böyle içini iyice dök belki sanada hak verir..

sen kaza yapmayacaksın dıye bısey yok arbadada yapabılırsın bunu kazayı allah gostermesın olacaksa heryerde olur ama ole ama bole sen soz vermısın zor be kardesım

walla ben ne yalan sölyim 27 yasındayım 2 gündür motosiklet kullanıyorum ve cok pişmanın daha önce kullanmadıgım için. kurallara uyduktan ve limitleri bildikten sonra bence sorun yok...

kardeş anlaşılan o sözü senin dilin vermiş;yüreğin değil!
benim sevdiklerim de çok uğraştılar beni bu sevdadan vazgeçirebilmek için ki hala daha uğraşıyolar..
Allah kimsenin başına vermesin çok büyük kazalar atlattım,kaç kez ölümlerden döndüm ama yine de bırakamadım onu..
elim ayağım tuttuğu sürece de bırakmayı düşünmüyorum..

bence sen o söz verdiklerinle git konuş..zorla güzellik olmaz..seni düşünüyorlarsa sonunda mutsuz olacağın istemediğin birşeyi yaptıracaklarına,seni motorunla kabul etsinler..

bence de al karşına lonuş, izah et,:salut: hiç olmadı somurt dur, :salut:mutsuz bir tablo sergile,:salut: susuz kalmış bir çiçeğe döndüğünü belli et.:salut: O zaman seni bu hallerine üzülüp, izin verirler motoruna binmene.:salut::salut:

Ama yoook, hala bir yumuşama veya bir tepki yoksa, senin için hiç üzülmüyor demektir.
Ben böyle bir durumda tepkisiz kalan birisiyle kesin bozuşurum (niyetim aranızı bozmak değil):cherry:

inşallah binebilirsin motoruna :cat:

Bence bir konsensus sağlanabilir :p

Kademeli yaklaşım alışkanlıklara çare olabilir. Talep eden için de, kabul etme eğiliminde olup da asla etmeyeceği zaten o sözü verdiğinde gözünden belli olan için de :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haya_busa nın durumu gerçekten çok zor..başına gelmeyen bilemez..allah yardımcın olsun haya_busa..umarım birgün seni anlar..

sözümden geri donup gizlice bineceğime sizi haberiniz olsun, ben dayanamıcam içimdeki tutkuya, motora geri donuyorum gibi ağlamaklı bir konusma işine yarar :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar