Motor kullanmamak için söz verdim..

Arkadaşlar ya ben çevremdeki birinin baskısı üzerine söz vermek zorunda kaldım..Motorum vardı bugüne kadar hiç kaza yapmamıştım fakat o sözü o kadar baskıyla verdimki..Şimdi düşünüyorum araba falan yalan yani motorsuz olmaz motor artık benim kanıma işlemiş ve o sözü verdiğime o kadar pişmanım ki bilemessiniz içim yanıyo yani..napmam gerekiyor sözden dönmek olmaz ama yani başka insanlar benim sağlığımı düşünüp içleri rahat etcek diye benim bu halde olmam adil mi ? ne yapmalıyım nolur yol gösterin..

istemedigin bişeyi kabul etmezdin bence içten içe sende ole bi korku taşıyomuşsunki söz vermişsin:cat: ne diyelim allah sabır versin:rendeer:

ben hiçbir korku taşımıyorum ama çok baskılıydım yani..
ya gerçekten elim kolum bağlı çok kötü hissediyorum öbür türlüde sözünde durmadı olcaz çok zor bi durum benim için bu ya..

olur mu abi onun hiç zevki olmaz =)) debriyajı elinde hissetceksin hehe..
abi bilmiyorum yokmudur sözü geri almanın yolu hani sözü verdiğin kişiyle konuşsan falan..

böle bir söz verebilmek için nasıl bir durumda olmam gerekirdi veya bana kim böle bişey yaptırabilir onu düşünüyorum ama aklıma hiç bişey veya hiçkimse gelmiyor heleki şuan kolumu ve tendonları kestiğim için motosiklet kullanamadığımı düşünürsek hatta bir ay daha yok :bounce:

Son düzenleme:
baska altında soylenmış sozler veya yapılmış şeyler kanununen daha az ceza gerektırıyor yeterkı sen baskı altında olduğ:cherry:unu ıspatla:cherry:

eğer sen baskı altında soz verdım dıyorsan kı ben ınanıyorum bu soz yenebılır yutulabılır yada havalar bozana kadar askıya alınabılır yahut ta o kısıye cok kızıp ınadına yapıyormuş susu verılerek soz bozulabılır delıkanlılığı bozacak bır durum yok cunku motor tutkusu bu sozu yemen için zaten yeterli bir neden kanımca:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayağım yere basılı değildi de,
dünya terse dönüyordu kafam karışmıştı de,
motordandüşmüştüm aklım bi karış havadaydı de,
sinek sokmuştu kolum acıodu nedediğmi bilmiordum de,

bişiler de motora dön :queen: ama sanırım senin icindede bi korku varmış ki bırakmışsın, yani icinde olmasa kimse sana bu sözü verdiremezdi bence,

imzamda olduğu gibi;
atın ölümü arpadan, motorcunun ölümü motordan olsun

kazasız belasız günler diliyorum sıkışık trafikte arabanla :p

Sonunda patlak verir dayanamazsın.... Tecrübeye sabittir..

Benim rahmetli babamda nefret ederdi.Hakkımı helal etmem alırsan derdi.Adam rahmetli oldu ben motor aldım.Bazen içim acıyor aklıma geldikçe bu sözler.Keşke babam sağ olsaydıda motoru alamamış(çok sevmeme rağmen) olsaydım.:salut:
Verdiğin sözden dönme.Motor uğruna sevdiklerini kırma.

söz vermişsin artık geri dönemezsin :p

şaka bir yana senin adına üzüldüm :pale:

ama şu da var ki ; sanırım birilerinin mutluluğu senin için daha önemli.
ve sen bu sözü tutarsan o birileri daha mutlu olacak ve senin için rahat edecek :cat:

Eğer çok yakınların sana bir şey olacağını düşünerek sana zorla söz verdirdilerse, sende eğer bana motordan bişey olacaksa yolda yürürken kafama motor düşer (binadan binaya motoruyla atlama denemesinde bulunan bir kişinin motoru adam paraşüt takmış olabilir) yine olur de.:mrgreen: Sözünde boz sanki şimdiye kadar hiçmi bozmadın.

Bırakmak çok zordur. Kafayı yiyeceğime biraz da olsa tehlikesine katlanırım.

Marlboro Man ve siyahlimuzin ya onun düşünceleri, istekleri, tutkusu ne olacak... Neden birileri için yaşıyoruz, neden sürekli buna mecbur hissediyoruz kendimizi.. Sen onları sevdiğin için motosikletini bırakacağına, onlar seni sevdikleri için kabullensinler.. Bu kişi her kim olursa olsun buna hakkı yok... Motosiklet öcü mü ? Neden ben birilerine kabul ettirmek için çaba göstereyim ki. ? Aşın artık bunları...

öncelikle, kimsenin sizden motorunuzdan vazgeçmeyi istemeye hakkı olamaz. Ne kadar baskı altında olursanız olun, kendiniz olmaktan vazgeçmeyin

Marlboro Man ve siyahlimuzin ya onun düşünceleri, istekleri, tutkusu ne olacak... Neden birileri için yaşıyoruz, neden sürekli buna mecbur hissediyoruz kendimizi.. Sen onları sevdiğin için motosikletini bırakacağına, onlar seni sevdikleri için kabullensinler.. Bu kişi her kim olursa olsun buna hakkı yok... Motosiklet öcü mü ? Neden ben birilerine kabul ettirmek için çaba göstereyim ki. ? Aşın artık bunları...

dishy ben de boyun eğsin demiyorum ama sanırım arkadaş için başkaları daha önemli. sonuçta biz de bir şeylerin farkındayız :cat:

bana babam motorsıklet alırsan hakkımı helal etmem dıyor ama bu bir hastalıkkk
bende babamda 12 sene motora bınmıs yası yuzunden bıraktı ama benım almamı ıstemıyor kendısıde dayanamıyacak cunku

ne dıyeyım başın sagolsun motorun var binemiyorsun.....

Valla sevgili Dishy.bunlar yoruma açık konular.Hepimiz yaşadık bunları.Halende yaşamaya devam ediyoruz.Çooook derin konular.İnsan biraz yaşlanınca dahamı farklı düşünüyor ne?Ben genede söz verildiyse dönülme taraftarı değilim.Söz verildikten sonra konuşmanın anlamı yok.Keşke söz vermeden yerlerde tepinmek pahasına fikrini kabul ettirseydi arkadaş diyorum.Artık söz verildikten sonra ne konuşsak ne yapsak boş.Umarım kimse böyle bir ikilemde kalmaz.Sevdikleriniz uğruna kendi zevklerinizden vazgeçmek aşılacak bir konu değil saygı duyulacak birşeydir bence.Ben istiyorum yapacağım derseniz o insanların sizin üstündeki haklarınızıda bir kalemde silersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar