motor krank problemi

motorlar hakkında yalan konusmayayım aksamı nasıl isler cok bi fikrim yok motorum 125likten 200lüğe çevrildi motorsikletle giderken istop etti motor benzini bitti sandım 1.5-2 hafta yattı benzini koydum vurdurmayı denedim çalışmadı vurdurdum yine tık yok ustaya götürdüm bakımı yaptırdıgım bu sarmaya başlamış eski pistonunu blogunu getir yaparım incik cıncık gibi falan fistan başka bi ustaya goturdum o falcılık yapmıs motoru acmadan ne problemi var bilemeyiz ama yüksek ihtimal krank tamiri ister dedi krankta sorun olsa ses gelir diye düşünüyorum motor istop ettiği gün ne ses geldi ne bir şey dümdüz istop etti ondan önce çalışırkende bi ses gelmiyordu sorum şu iki ustada beni dolandırmaya calısıyormus gibime geliyor sizce napmalıyım kime güvenmeliyim

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Motor içini açtırmadan tekrar tekrar çalıştırmaya çalışma, zararı büyütürsün. Motor açılacak gibi duruyor.

Belkide buji gibi basit nedenlerden ötürü yapmıştır, cdi beyni varsa o bozulmuş olabilir.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Üstteki arkadaşın dediği gibi belki buji, belki CDI beyni, belki pompa. Benim marş motorum kitlemişti, egzantrik zinciri kopmuş olabilir dediler. Abi marş motorunu kontrol et, bana ver dedim, marş motoru çıktı misal. Kontrol etme şansınız varsa bujinin ateşlemesini, benzin pompasını vs. kontrol edin.

Motor içini açtırmadan tekrar tekrar çalıştırmaya çalışma, zararı büyütürsün. Motor açılacak gibi duruyor.

Üstteki arkadaşın dediği gibi belki buji, belki CDI beyni, belki pompa. Benim marş motorum kitlemişti, egzantrik zinciri kopmuş olabilir dediler. Abi marş motorunu kontrol et, bana ver dedim, marş motoru çıktı misal. Kontrol etme şansınız varsa bujinin ateşlemesini, benzin pompasını vs. kontrol edin.
buji yeni taktım sorun yok dendi marş motorundada sorun yok dendi diger usta iste acıp bakıcak neyi var neyi yok ona baglı olarak yapılıcak haber bekliyorum bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar