motor kıyafetleri fantazisi

abilerim, dostlarım,
şimdi malumunuz dedem yaşına bi motor aldım onu topluyorum. boyası motoru aksesuarı kılı tüyü derken bayağı bir olacak.
öteki taraftan ehliyet kursuna yazıldım. kurs taksiti felan. öyle böyle derken ancak kendime kıyafet alacak kadar para bulabilirm. ama benim çevre kalabalık
farklı boy kilo ve tarz da arkadaşlarım var. birçoğu da artçım olmak istiyor. fakat ben arkamda kaskız montsuz birini taşımak istemiyorum. hadi kaskı hallettik diyelim. geri kalan kıyafetler için siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz? yada birtane büyük boy yedek kıyafet mi alıyorsunuz tüm artçılarınıza giydiriyorsunuz. ben babama göre alayım desem babam iri yarı birşey. dayıma göre alayım desem o da zapzayıf. arkadaşlarım için desem her tip ve ebatta arkadaşım var. misal arkadaşım ankaradan gelicek ben gezdiricem onu. 1 gün için okadar para vermem mi gerekicek illa. ya da bu gereçlerin kiralandığı bir yer var mı. yada ben çok mu fantesi oluşturuyorum ::cyclopsan

boy

Genelde eşim dışında arkama pek birilerini almam. Nadiren aldığım kişilerin de hep kıyafeti olmuştur. Minimum olarak kasksız ve montsuz kimseyi arkama almam. Bu sormuş olduğun şeyin çözümü yok gibi. Çünkü her aksesuar sahibine özgüdür, örneğin yanlış beden kask veya mont giymek pek iyi olmaz.

sen sıkma canını kendine al yeter:mrgreen:
arkana binmek isteynlerde alsınlar kendilerine göre birer ceket kask:p

evet arkana binmek isteyenler orjinal artçı ise kendilerine bir mont ve bir kask alsınlar.bu kadar misafirperverlik motorcuyu bozar.kask + mont nereden baksan300€ .

Yaw motor kıyafetleri fantazisi diyince ,
ben de JARTİYERLİ DİZLİK , OMUZLARA TAKKE ... :queen:
falan sannettim...:mrgreen: :mrgreen:

Sen orta boy bir artçı kıyafeti al...Kask ve dizliği de unutma...

Monta sığmayan ya da monta küçük geldiği zamanlar sadece dizlik ve kask takarlar...

abi sen resmen çok fantazi oluşturuyosun bu kadar bence kask belki bide dizlik al yeter ha sorumluluk diyosan kendi korumalı montunu artçına veririsin 1 gün için

viper_1' Alıntı:
Yaw motor kıyafetleri fantazisi diyince ,
ben de JARTİYERLİ DİZLİK , OMUZLARA TAKKE ... :queen:
falan sannettim...:mrgreen: :mrgreen:

Sen orta boy bir artçı kıyafeti al...Kask ve dizliği de unutma...

Monta sığmayan ya da monta küçük geldiği zamanlar sadece dizlik ve kask takarlar...

:queen: :queen: :queen: :queen:

camadan' Alıntı:
bence kimseyi arkana alma hatta artçı koltuğunu söktür :p

bmw-r26_1sitz.jpg

normalde tabi orijinalinde zaten yok ama bu konuyu çözemezsem bunu yapıcam galiba :silent:

freexander, giysin şu olacak Nazi Kaskı + Nazi Parkası eski BMW'de en güzel bu giysiler duruyor. BMW'si olan arkadaşımda kask hazır şu an parka ayarlıyor. Süper olacak.

Arkadaşlar bende gayet kalın, içi elyaflı derimsi plastikimsi bişiden (adını bilmiyorum) bir palto var. Artçımın kullanımı için bu paltonun astarının içine koruma diktirsem işe yarar mı? Yerde sürüklendiğinde hemen dağılmayacak gibi duruyor paltom. Eğer koruma dikilebilirse kaça malolur? Kim yapar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar