MOTOR KİTLENDİ ACİL YARDIM

Herkese iyi sabahlar arkadaşlar.
Bu foruma yeni üye oldum benim scooter'ım var. Kymco Agility 125 (2007) 5 gün önce yolda giderken kitlendi kaldı stop ettikten sonra ilk denememde çalıştırdım ama gazı kesince gitti.ve gidiş o gidiş bi daha çalışmadı tık yok marşdan o her zaman ki ses gelmiyor onun yerine tık tık diye bi ses geliyor o kadar ama akü yeni. Lambalar çalışıyor.
Bakın ben sağ sola bildiğim tamircilere sordum bana ya parçası yok bulunmaz dediler yada 1000₺ dan fazla tutar dediler. Bu doğru mudur bilen arkadaşlar bi yardımcı olsun lütfen. 5 ay oldu alalı 1200₺ ye aldım en Aşağı 450-500 civarında masraf yaptım bi motoru sıfırlamadım yani onun haricinde karbüratör frenler lastikler akü hava filtresi kayış buji değiştirildi motor yağsız kaldı büyük ihtimalle ama kitlenmeden 2 hafta önce de traktör gibi ses çıkarmaya başlamıştı bi ustaya sordum krank artık bitmişti dedi ve 400₺ çekti bunlar yani bu fiyatlar doğru mudur lütfen yardımcı olun..!!

Eyvallah sağ olasın valla baktım gayet uygun fiyatlar ama işte toplamda işçiliğiyle 450₺ 500₺ gibi.bi fiyata tamir ettirebilsem süper olur ama ne bileyim şöyle adam gibi adam bi usta yok galiba piyasada.. Yada bize denk gelmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar