Motor Kiralamak İstiyorummm

Selam arkadaşlar ben bu forumda yeniyim sizlere birşey danışmak istiyorum.Ben Supersport motorsiklet kiralamak istiyorum yani hız motoru 19 yaşındayım 2 senelik ehliyetim var ve çocukluğumdan beri motor kullanıyorum ama kredi kartım falan yoq sözleşme falan için sizce kiralayabilir miyim bi bilgisi olan varmı acaba

slmm

slm arkadasım ben de motor dunyasında baya yeniyim yani baya çömezim zamanla bakıcaz artık. ben de senin gbii aramalardayım motor rent a car ı varmıdır acaba sanırım yok kimseden ses seda çıkmamış. ben ankarada yaşıyorum.eğer motor kiralayan bi yerler varsa bağlantıya geçelim. slmm [email protected]

eğitimi olmayan kimseye SS makina kiraya vermezler en fazla kiralayabileceğiniz scooter commuter tarzı kiralayabilirsiniz ayriyetten en sonra gördüğüm bi ilanda günlük 300 tl den bahsediyoalrdı.

gt 250 r kirası 100 tl
r6 170 tl ( en az 3 gün kiralayabiliyosunuz.)
r6 220 tl ( bazı yerlerde )

arkadaşım 4 yıllık motosiklet kullanıcısıyım ama kiralayacağın en fazla scotter cooper tarzı olur büyük motosikleti kiralayan görmedşm

http://www.suratmotor.com/default.asp Kagıthanede sürat motor var cbr 600 rr Olması lazım görüşürsen konuyla ilgili detaylara ulaşabilirsin.

2007_Honda_CBR600RR.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamlar ankarada... bence istanbulda kıralamazlar... en azından ıstabulda kıralayıp ankaraya getırmezler ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar