Motor kiralama

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanadan bişe kiralama bence, pişman olursun :)

yaw adam mahvoldu hayal kırıklıgına ugradı birden yüklenmeyin ''adanamııı mootooorr yooook canıııım^^^ehueheheheheheee:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla memleketim diye demiyorum,E5 üzerinden adanadan geç git sadece,o zaman süper bi şehir :),hatta mümkünse hemen otobandan 100 km'nin üstünde bi süratle geç.......:queen: E5 içinden geçiyor,atilla altıkat köprüsünün orda trafiğe yakalandın mı çık çıkabiliyosan yarım saatte:queen::queen: bi de yanlış yola gir, birde ışıklarda arkadan hafif dokunsunlar tamponuna :queen: bi de çık dışarı '' napıyon kardeşim sen nerden aldın ehliyeti '' gibi bi cümle kur :queen: adana devlet hastanesi acil'de açarsın gözünü..... belki :queen: ( akdeniz bölgesine girmez bi daa bu arkadaş bu kadar laftan sonra :mrgreen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
neresi doğru ki dermişim :p şaka şaka,hepsi şaka:cat:

istanbulda motor kiralama

Arkadaşlar istanbulda motorsiklet kiralanabilecek bir yer bilen varmı,
yardımcı olursanız çok sevinecem artık motor sürmem lazım dayanamıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kadıkoydeki honda bayii mototal da motor kiralama hizmeti mevcut.internet sitesinden ulasabilirsin.

izmirde motor kiralama var scooterda var racing de var bilmeyenler sallıyo sanırım yok felan diye !!!

racing kiralamak için kahramanlara gidin her hangi birine sorun sizi yönlendirirler
scooter maxi scooter kiralamak için www.hardrockbikes.net adresine tıklayın iletişime geçin fiyatlar uygun gerçe site güncellenmemiş ama telefon olması lazım hatta ulaşım için rezervasyon bölümü bile var İZmirde motor kiralama çok çok mümkün!!!!

arkadaşlar madem hiçbirimiz bulamıyoruz kiralanacak motosiklet,motosiklet.net e üye arkadaşlardan kendi motosikletini kiralayacak arkadaş var ise forumda açacağım yeni konuya cevap yazarsa memnun oluruz.fiyatları kendileri belirler,hatta önce kendi motosikletine artçı olarak biner ve kişinin motosikleti nasıl sürdüğünü görür.ister kiralar ister kiralamaz.nasıl fikir sizce??

peki kiralamacılrın devlete ödediği vergiler ne olacak ? sen tek başına motor kiralayınca devlete vergi ödeyecekmisin ? ayrıca ölüm yaralanma 3. şahıs ölülerinde başı belaaya girenlerde çok çok fazla olur çünkü yasal değil !!! şahsi motorunuzu kiralamayın bırakın bunu kiralama şirketleri yapsın !!1 bu fikir çok yersiz ve yasal değil illegal ...!!!

Son düzenleme:
istanbulda bmw yapıyo bu işi diye biliyorum mototal dada kiralama servisi vardı ama şu an bu işle uğraşmıyolar bildiğim kadarıyla

İstanbulda motosiklet kiralama

önümüzdeki hafta istanbulda olucam. hem sağlık hemde motosiklet fuarına geliyorum. motosiklet kiralaya bileceğim bi şirket bilen varmı? Fiyatları ne kadardır? sitede arama yaptım ama sağlıklı bi sonuç alamadım.
Yardımcı olana gelirken 1 kilo cezerye getiririm :cherry:

BMW de var sanırsam ama fiyatları baya uçuk istanbulda o paraya ikinci el alıp kullanırsın mersine dönerken satarsın yardımcı oldummu :)

kira işi yalan bende bi ara araştırmıştım uygun bişi bulamadım mersinden trene atıp getirmeyi düşün bence benzinsiz şekilde trene alıyolar diye biiyorum.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Maslak Oto Sanayi'de bugün gördüm. Yamaha yetkili servisi. Camında kiralık motosikletler yazıyodu. 0212 285 08 88 bi ara istersen.

ilk 2 gün takım elbiseyle dolaşacağım için motoru getirmeye değmez.
Bmw yede o kadar para ayıramam doğrusu
atlantic: teşekkürler bi arayalım bakalım

bende zamanında Akarada aradım ama bulamadım sanırım ren'a moto lar tatil yörelerini seçiyorlar sadece :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar