Motor kiralama

arkadaslar aradıgınız adam sanırım benım:)2005 600RR ve 2007 600RR ım var.bır tanede 2006 model 1000RR ımvar.kendı kıralama sırketım.uskudar ıstanbulda.0532 677 24 22 cep numaram .arayın konusalım.lazım olan ehlıyet.ve bır kefıl.kredı kartınla odemede yapabılırsınız.

arkadaslar aradıgınız adam sanırım benım:)2005 600RR ve 2007 600RR ım var.bır tanede 2006 model 1000RR ımvar.kendı kıralama sırketım.uskudar ıstanbulda.0532 677 24 22 cep numaram .arayın konusalım.lazım olan ehlıyet.ve bır kefıl.kredı kartınla odemede yapabılırsınız.

merhaba.600 RR ın kirası ne kadar acaba.kendi motorum var benim ama arada arkadaşlarla gezilere gidiyorum bu amaçla kiralamak daha doğrusu hızlı bi makine kiralamak istiyorum.movistar 600 RR ve repsol 1000 RR tecrübem çok var.günlükmü kiralıyorsunuz haftalıkmı.bana açıkçası günlük gerekiyor bazen.fiyatınız [email protected] adresine bilgi verirseniz sevinirizm.iyi günler.

biraz daha detaylı bilgi verseydiniz keşke,adınız adres,ücret?günlük kira mevcut mu vs..bu arada kefil işide biraz zor,istanbula gelip kiralamak istiyorum yanımda kefil getirmem pek mümkün değil izmitten istanbula vs..

With regards to my compentence in motorcycle riding, I am 25 years old and have owned motorcycles since I am 18 (7 years of ownership).

I currently have a Honda CBR600 RR 2005 and previous to that I have owned a Suzuki GSXR 600, Yamaha FZ750 and Suzuki Katana 600. I have experience on dirt track, normal tracks and of course, normal roads :)

And that's about it!

If anyone is interested in either renting their bike OR knows someone who would be, please let me know.

[email protected]

Marc

arkadaşa kisme cevap yazmamış belkide ciddidir =)

look my friend,this job is impossible in Gaziantep..you can rent a car only,everyone look for moto renter but not find.. :p :mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar elimde 2009 model honda activa 100 scooter motorlar var.
Cafe,restaurant,paket servisi olan işyerlerine sözleşmeli faturalı 6 aylık veya 1 yıllık kiralamak istiyorum.
Periyodik bakımlar vergiler tarafımıza aittir.
Motorlar ful kaskoludur.
ayrıca Honda CBF 150.....Apachi tvs 150.....Yamaha YBR 125 motorlar mevcuttur.
isteyene haftalık,aylık olarak kiralanır. SAYGILAR
Şirketimiz İSTANBUL DA olup adrese teslim yapılır.
Kredi kartı ve çek ile ödeme kabul edilir.
[email protected]

Son düzenleme:
Detaylı yazılsa daha iyi olur bence, en önemlisi de fiyat tabi, hangi model kaç gün kaç lira,daha sonra neler isteniyor evrak vs. gibi, teşekkürler.

bence ss kiralamak cok sakat sürmesini bilsende emanet motor süratli onuda gectim adamın biri gelir direk kıllığına carpar senin hic bir sucun yoktur bide grenaj parası ödersin

antalyadan motor kiralamak isteyen warsa benim msn adresimi eklesin. [email protected] 2008 honda beat.füme günlük 30 ytl saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------

isteyene runner isteyene beat.iş yok piysada bizde ne yapalım

slm ben de yeniyim

motor tutkusu ne yazık ki bendede var fakat 2 ay önce kardeşimin 2 arkadası öldü
:( allah rahmet eylesin yine korkuyorum motor almaya ben daha önce bir firmanın motor kiraladıgını duymuştum ama işte kazası belası nasıl oluyor bilmiyorum şimdi arabada kiraya veriyorlarmış isteyen bir baksın kiralama işi sakat diil mi ya

http://www.ankaraotokiralamasirketleri.com

ben tolga

motor benım motorum oldugu ıcın her turlu fıyatda ındırım yaparız acılısı 30 dan yapıyorum her tarafa gotururum motoru cep verıyom 0531 305-59-21 dıger tel buda arkadasımın bundanda ulasabılırsınız bana 0535-452-72-07 dedıgım gıbı tam gun konusuruz arayın yeter iyi eglenceler:)

motor kiralamada prosedür ne bılen varmı. her onune gelene buyuk makına vermezler herhalde. bunu nasıl halledıyorlar neye gore verıyorlar merak edıyorum

en kısa zamanda hyosung gt250r kiralayabilceksiniz.kiralamaya başladığımız zaman fiyatları da yine burdan yazıcam.(istanbul)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar